Ігор Костюк – про переможний матч зі «Львовом»

Ігор Костюк – про переможний матч зі «Львовом»

- Ми виграли матч, але самі винні в тому, що відбувалося на полі по ходу зустрічі. У нас була достатня кількість моментів для того, щоб забити другий гол і впевнено довести матч до перемоги. Сьогодні була дуже погана якість переміщення м'яча, і загалом тієї структури, яку ми тренуємо, команда сьогодні не дотрималася.

- Втрати очок в останніх іграх – це наслідок фізичної втоми чи емоційної?

- Ми дуже багато гравців передали влітку до дубля, звідти гравці поповнили перший склад. Це наша робота, яку ми, вважаю, якісно виконуємо. Гравці ростуть і підвищують свій рівень, перебираючись у команду вище рангом по клубній структурі.

На сьогодні багато гравців штучно залучені до цієї команди. Ми робимо все, щоб вони росли, прищеплюємо їм дух переможців, динамівські переможні традиції. Але поки не всі справляються з тими вимогами, які ми ставимо, і зваленою на них відповідальністю. Дуже багато гравців у психологічному плані відчувають невпевненість, та й технічне оснащення залишає бажати кращого.

- Що ви сказали гравцям після матчу?

- Сказав, що неможна так ставитися до матчів. Вони повинні брати на себе відповідальність, а не сподіватися на старших партнерів, які більше проводять часу на футбольному полі. А виходячи, самі не додають інтенсивності, конструктиву, свіжості. У них з'являється якась невпевненість. Претензій багато, усі хочуть грати, а якості на футбольному полі недостатньо.

- Команда зіграла на нуль у захисті, втримала переможний рахунок. Ви задоволені грою команди в обороні?

- Ми провалили гру в середині. Не було структури, не встигали перебудовуватися, за суперниками було багато підбирань, а ми не могли зачепитися за ці м'ячі. Тому гра в перехідних фазах при обороні залишає бажати кращого.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер