Ігор КОСТЮК: «Немає прохідних ігор, кожен матч - це крок уперед»

Ігор КОСТЮК: «Немає прохідних ігор, кожен матч - це крок уперед»

- Незалежно від результату, наша задача в кожній грі показувати те, про що домовляємося, і що тренуємо. Сьогодні також, незважаючи на те, що ми стали чемпіонами, просили грати на максимальних швидкостях і виконувати тактичні напрацювання. Немає прохідних ігор, кожен матч - це крок уперед.

По грі є претензії, незважаючи на перемогу. Повинні були грати якісніше, ​​особливо при втраті м'яча, швидше перебудовуватися на відбір. Не були готові до втрати м'яча в обороні, плюс, що стосується конструктиву, попереду часто перетримували м'яч - це наша проблема вже протягом кількох ігор. Коли контролюємо м'яч, робимо багато торкань, індивідуальних дій замість того, щоб його пересувати і більше грати вперед - ніяк цього не можемо позбутися.

- Які плани на останній матч чемпіонату, який відбудеться в середу?

- У нас залишилося 14 гравців, тож гратимуть ті, хто здоровий, плюс, отримають практику футболісти, з якими в наступному сезоні будемо будувати нову команду.

- На ваш погляд, чи всі нинішні гравці готові зробити крок уперед і перейти на новий рівень - у молодіжну команду?

- Дехто готовий, про це ми детальніше поговоримо з тренерами «Динамо» U-21 уже після закінчення сезону, і приймемо спільне рішення. Хто буде корисний, перейде, інші залишаться з нами. Попереду дуже багато роботи. Ви бачили, в кінці сезону результат є, але якість гри не задовольняє.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер