Ігор КОСТЮК: «Є проблеми в якості гри, не вистачає стабільності»

Ігор КОСТЮК: «Є проблеми в якості гри, не вистачає стабільності»

- Три очки заробили, а що стосується якості гри, звичайно, є проблеми, ви бачили, що не все виходить, але результат є результат.

- Чи довелося додатково мотивувати футболістів після поразки від «Чорноморця» в Одесі у минулому турі?

- Ми мотивовані в кожній грі. Просто помилки, яких припускаємося на полі... Напевно, це через вік. Хлопці ще молоді, немає стабільності. Працюємо над цим. У моментах, коли пропускаємо м'ячі, не до кінця дограють, немає максимальної концентрації. Повторюся, стабільності, безумовно, молодим хлопцям не вистачає.

- Ви вже у другому матчі поспіль міняєте Цитаїшвілі. Незадоволені його грою?

- Ні, насправді так попросив тренер дубля. Гіо буде на заміні у наступній грі молодіжної команди, тому після першого тайму ми його поміняли.

- Після першого тайму ваша команда грала за рахунком?

- Ви бачили, що ми весь час грали на атаку. Суперник максимум на 5 хвилин перейшов на нашу половину поля, коли забивав гол. Решту часу ми грали на їхній половині поля, розкривали простір, добре доставляли м'яч на фланги, але були проблеми наприкінці атаки - остання передача, зона завершення. Там не завжди знаходяться наші гравці. Якість передач така, що ми не можемо знайти свого гравця - це проблема. А щодо ведення гри і швидкості переміщення м'яча - все добре.

- Чи задоволені ви замінами? Вони сьогодні посилили гру?

- Скажімо так, картинка не змінилася. Все залишилося як і раніше.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер