Ігор КОСТЮК: «Другий тайм провели в хорошому темпі»

Ігор КОСТЮК: «Другий тайм провели в хорошому темпі»

- Спочатку матчу ваша команда подарувала два моменти «Волині», які ними не скористалися. А далі все пішло за вашим планом.

- Перший тайм можна занести нам в актив, тому що ми не підлаштувалися під гру суперника, не виходили з оборони за рахунок швидкого переходу. Суперники пресингували, а ми не були готові до втрати м'яча, коли вони його перехоплювали. Було дуже багато довгих передач і ми не встигали підібрати м'яч. А на другий тайм ми внесли корективи, перебудувалися, і це принесло свої плоди. Ми почали пресингувати, підбирати м'яч і боротьбу вигравати, а швидкі атаки принесли нам результат.

- Звернула на себе увагу робота зв'язки Шулянський-Ванат. Чи можна сказати, що ця зв'язка - ваша ударна сила?

- Наша ударна сила - це все гравці. Ніхто в цій команді не звільнений від виконання якихось функцій, тому якщо один гравець випадає, то від цього страждає вся команда. І взаємодія, яку демонструє пара Шулянський-Ванат, це наслідок того, що вся команда організовує цю атаку, а вони її завершують. Це робочий механізм, який повинен функціонувати в кожній грі на всі 100%.

- Попереду старт в Юнацькій лізі УЄФА. Чи задоволені Ви тим обсягом роботи, який команда провела, і в яких кондиціях вона підходить до цього важливого ​​протистояння?

- Я думаю, що ми зіграли достатню кількість матчів. І тренувальний процес добре йде, що підтвердила сьогоднішня гра в другому таймі, показавши, що у нас хороші фізичні кондиції. Випадав тільки Єфименко, який пропустив місяць і поки не може грати два тайми. А всі інші гравці в тонусі, тому другий тайм провели в хорошому темпі.

- Ванат своїм хет-триком гарантував собі місце в стартовому складі з «Шкендією» або ще рано про це говорити?

- Побачите перед грою зі «Шкендією».

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер