Ігор Костюк: «Бійцівські якості наших гравців залишають бажати кращого»

Ігор Костюк: «Бійцівські якості наших гравців залишають бажати кращого»

- Перед матчем ми двох футболістів залишили в готелі - вони не приїхали з нами на поєдинок. Але це не звільняє нас від відповідальності за гру і результат. Поле, на якому ми грали, нестандартного розміру - воно коротше і не дуже хорошої якості. Тому сьогодні було дуже багато боротьби. В цілому, нічийний результат по грі. Але бійцівські якості наших гравців залишають бажати кращого, оскільки ми програли багато боротьби, особливо, в середині поля. у зв'язку з цим ми не могли швидко вибігати в контратаки.

- Ви пропустили минулий тур з «Олександрією» на прохання гостей, як зайняли цей час?

- Тренувалися в звичному режимі. Хотіли знайти спаринг, але не вийшло. Звичайно, через те, що ми пропустили цей матч, хлопці вже були не в ігровому тонусі. Але завдяки тому, що у них пауза була більшою, сьогодні вони мали виглядати свіжішими.

- Ви були не згодні з деякими рішеннями арбітра?

- Просто були моменти, коли футболісти суперника робили дуже грубі підкати. У матчах Прем'єр-ліги і європейських турнірах, у арбітрів є VAR, і вони можуть ним скористатися. У нас, на жаль, ця система не застосовується, але, повторюся, були явні моменти, коли суперники робили підкати в коліна, за які варто було б дати червоні картки. Сьогодні було багато таких моментів. Але зазначу, що суддя помилявся як в одну, так і в іншу сторону.

- Як у вашій команді йдуть справи з коронавірусом?

- Двоє хлопців, про яких я згадав, залишилися в готелі якраз через нього. Вранці у них піднялася температура, і вони не змогли взяти участі в грі. Тести ми робимо регулярно, періодично випадають по 1-2 людини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер