Ігор ГОРБАЧ: «Переломним став момент, коли ми зрівняли рахунок»

Ігор ГОРБАЧ: «Переломним став момент, коли ми зрівняли рахунок»

- Це був наш перший матч після канікул і, вважаю, ми гідно його зіграли. З початку нинішнього сезону у нас змінилися тренери, ми тренувалися протягом тижня і вже встигли знайти з ними спільну мову і налагодити контакт. Зрозуміло, що ми ще перебуваємо не в найкращих фізичних кондиціях, команда ще не може викладатися на всі 100%, але, повторюся, це не дивно, адже ми тільки приступили до роботи.

- Пропущений на 1-й хвилині м'яч був випадковістю?

- Так, Богдан Ісаченко помилився, пропустив м'яч - в житті всяке буває. Ми за нього відпрацювали, підтримали і виграли цей матч.

- Який момент у грі, на твій погляд, став переломним?

- Думаю, коли ми забили перший м'яч і зрівняли рахунок. Важливо, що це сталося незабаром після пропущеного гола, адже ми відчули впевненість в тому, що можемо виграти, незабаром на емоціях забили другий і в другому таймі вже третій.

- Розкажи, як тобі вдалося забити другий м'яч?

- Цей гол став результатом відмінної гри наших опорних півзахисників і футболістів, які діють під нападниками: вони розіграли м'яч, ми з Антоном Царенком зіграли у стінку, він викотив м'яч мені під удар, і я забив вже майже в порожні ворота.

- Як вважаєте, наступний суперник, німецька «Герта», буде складнішим?

- Я ще не бачив, як вони грають, але, впевнений, це буде гідний матч. У «Герти» сильний склад у різних вікових категоріях.

- Які завдання стоять перед командою у цьому турнірі?

- Тренери сказали, що він розглядається як підготовка до сезону. Результат другорядний, головне - щоб ми показували клас гри: якщо будемо погано грати і переможемо, ніхто від цього задоволення не отримає. У дитячому футболі потрібно розвиватися саме в плані гри.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер