»Динамо»: у Сімферополі без проблем

»Динамо»: у Сімферополі без проблем

Підопічні Йожефа Сабо отримали легку перемогу в Сімферополі і впевнено вийшли до ¼ фіналу Кубка України.

Справу було зроблено дуже швидко. Уже на 14-й хвилині динамівці вели в три м’ячі. Не обійшлось без помилок оборони. Спочатку проґавили Шацьких і Макс замкнув простріл Ель Каддурі буквально з кількох метрів. Потім голкіпер не зреагував на щільний удар Корреа метрів із 22. Ну а добив господарів Бангура. Ісмаель спокійно «розстріляв» порожні ворота опонентів із лінії воротарського після передачі Допілки.

«Відвантаживши» кримчанам три м’ячі, гості відверто розслабились і стали допускати помилки в захисті. Було і два виходи один на один із Рибкою, які завершились незрозумілими промахами Мартинова і Бобаля. Для «біло-синіх» це неприпустима вільність, навіть у поєдинках із таким суперником.

У перерві Йожеф Сабо видозмінив схему гри, поставивши в пару з Діакате Гіоане, зняв одного з трьох форвардів, а на центральний плацдарм у середині поля відрядив молодого Гармаша. Проте помилок у захисті від цього не поменшало.

Одна з них призвела до пропущеного м’яча. Навіс із флангу, капітан господарів Мартинов перестрибнув Гіоане і головою відправив м’яч у сітку. Окрилені господарі ринулись забивати ще, але їм явно не вистачало класу. А на одному бажанні багато в таких матчах не доб’єшся. Сімферопольці намагались було завести і себе, і суперника боротьбою і фолами, але після сутички Мілевського і Черніка пристрасті на полі вщухли.

Дуже швидко в ігровому плані міг заспокоїти опонента Бангура, але після відмінного пасу Фаркаша Ісма вмудрився не влучити у площину воріт буквально з п’яти метрів. А угорець зіграв в епізоді досить знатно – обікрав захисника, прискорився, на долю секунди підняв голову і зробив відмінний пас у центр штрафного. На жаль, не склалось із завершальним ударом.

Команди до останніх п’ятнадцяти хвилин зустрічі цікавих моментів так і не створили. А от потім гості прокинулись. Особливо «озвірів» Ротань. Руслан не лише вміло асистував партнерам, але і особисто «обстрілював» ворота кримчан. Із двома його небезпечними ударами Єрешенко впорався, а от відмінний простріл хавбека вздовж воротарського на неприкритого Гіоане став для «Ігросервіса» «смертельним». У підсумку з чотирьох голів кияни тричі відзначились після прострілів (навісів).

У Кубку «біло-сині» ідуть далі, а в чемпіонаті і на євроарені у них попереду два непростих поєдинки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер