Григорію СУРКІСУ – 66!

Григорію СУРКІСУ – 66!

Раді від щирого серця від імені всіх динамівців привітати Вас із Днем народження! Ви для нас більше, ніж наставник, більше, ніж колега, більше, ніж однодумець. Тому що без вас не було б сучасного клубу, який продовжує славетні традиції київських динамівців усіх поколінь, починаючи із дня свого заснування у 20-х роках минулого століття.

Уже третій десяток років Ви плідно працюєте на благо вітчизняного футболу на різних посадах – від президента ФК «Динамо» Київ та президента Федерації футболу України до віце-президента УЄФА, яким Вас було нещодавно переобрано.

Ваш високий професіоналізм, глибокий досвід та щирий патріотизм не один раз прислужилися українському футболу. Саме Вам Україна завдячує незабутній сторінці у своїй історії – Євро-2012!

І сьогодні, у непростий як для нашої держави, так і для нашого футболу час, у якості віце-президента Європейського Союзу Футбольних Асоціацій та почесного президента Федерації футболу України Ви робите все можливе, аби наш футбол відповідав рівню найвищих світових зразків.

У цей день від душі бажаємо Вам міцного здоровя, родинного благополуччя та нових звершень на благо українського футболу!             

Ігор СУРКІС

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Сергій РЕБРОВ

Головний тренер ФК «Динамо» (Київ)                                                 

Oлександр ШОВКОВСЬКИЙ

Капітан команди ФК «Динамо» (Київ)                      

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер