Григорій Суркіс привітав Володимира Веремєєва з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Володимира Веремєєва з ювілеєм

 

Дорогий Володимире Григоровичу!

Вітаючи Вас із ювілеєм, складаю шану одній із найяскравіших постатей в історії київського «Динамо» й усього вітчизняного футболу – блискучому гравцеві, а згодом кваліфікованому майстрові тренерського цеху.

Шестиразовий чемпіон СРСР, переможець трьох всесоюзних кубкових турнірів, володар Кубка кубків УЄФА та Суперкубка Європи, Ви провели у складі «біло-синіх» прекрасні роки, ставши таким собі містком для зв’язку поколінь – від диво-команди Віктора Маслова до колективу, який під орудою Валерія Лобановського й Олега Базилевича підкорив найвищі міжнародні вершини.

Витончений майстер пасу та завершального удару, Ви, у відповідності до свого прізвища, разом із партнерами закручували біля чужих воріт таку веремію, що в суперників голова йшла обертом. Ваші диригентські помахи надавали атакам витонченості й досконалості, визначаючи почерк справжнього маестро, одного із беззаперечних лідерів колективу, складеного із самих лише зірок.

Ваші професійні якості, Ваш досвід і Ваша вірність справі життя стали у нагоді й на тренерських, адміністративних посадах, після завершення активної кар’єри. Становлення й утвердження футболу незалежної України відбувалося за Вашої безпосередньої участі. І на цьому шляху також вистачає гучних успіхів і визначних досягнень.

Ви й досі невтомно працюєте в системі рідного клубу, залишаючись взірцем професіоналізму й патріотизму для всіх членів великої динамівської родини.

Зичу Вам, ювіляре, Божої ласки, міцного здоров’я, натхнення й оптимізму, щастя, миру й злагоди всім, хто Вам дорогий. 

 

Щиро Ваш, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер