Григорій Суркіс привітав Михайла Фоменка з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Михайла Фоменка з ювілеєм

Михайлові ФОМЕНКУ

 

Шановний Михайле Івановичу!

Щиро вітаю Вас із ювілеєм, приєднуючись до численних поздоровлень на адресу неперевершеного майстра шкіряного м’яча – яскравого героя вітчизняного футбольного епосу, чиє ім’я прописане там золотими літерами.

Один із лідерів диво-команди Валерія Лобановського середини 1970-х, її капітан, Ви завжди були взірцем надійності та фахового ставлення до справи, зразком спортивного лицарства і втілення командного динамівського духу.

Відзнаки володаря Кубка кубків УЄФА і європейського Суперкубка, чемпіонські нагороди та перемоги у всесоюзних кубкових турнірах, бронзова медаль призера Олімпіади: всі ці трофеї доповнюються не менш коштовним оздобленням – повагою вболівальників, яка пережила час і обставини.

Після завершення активної кар’єри, Ви розпочинали свій тренерський шлях безпосередньо поруч із геніальним Лобановським, проявили себе зрештою одним із найбільш талановитих і найуспішніших його послідовників. Саме під Вашою орудою київське «Динамо» здобуло свої перші титули доби Незалежності. Ваш досвід став неоціненним внеском у розбудову українського футболу – як на клубному рівні, так і на найвищому щаблі – посаді головного тренера національної команди.

Щасти Вам, дорогий ювіляре! Наснаги й натхнення, миру та злагоди, Божої допомоги Вам і Вашим близьким!

Многая літа!

Григорій СУРКІС,

віце-президент УЄФА

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер