Привітання Григорія Суркіса Андрію Бібі з нагоди 80-річчя

Привітання Григорія Суркіса Андрію Бібі з нагоди 80-річчя

Андрію Бібі з нагоди 80-річчя

Дорогий наш Андрію Андрійовичу!

Вельми символічно, що Ваш славетний ювілей практично збігся з круглою святковою датою київського «Динамо». Без перебільшення, Ви зріднилися з цим клубом, ледь з'явившись на світ. А в подальшому вписали своє ім'я в його історію справді золотими літерами.

Наділений Божим даром зачаровувати, закохувати в себе, Ви підкріпили їм й інші природні таланти. Вроджена мудрість, елегантність, лицарство, працьовитість, вміння та бажання брати на себе функції лідера – піднесли Вас до висот, які раніше не підкорювалися нікому з Ваших одноклубників.

Справжній боєць, вожак та капітан, Ви першим із киян були визнані найкращим футболістом Радянського Союзу, поклавши початок одному з вічних динамівських рекордів. Без Вас важко уявити собі й перше чемпіонське «золото» нашої команди, і безпрецедентний переможний «хет-трик» 1966-68 років, і європейський дебют «біло-синіх».

Сам знаменитий Пеле вважав за честь позувати поруч із «Бібоном», як фамільярно називали Вас віддані вболівальники, віддаючи належне тому, хто вмів перетворити футбол на мистецтво. Що вже казати про динамівців більш молодих поколінь - аж до сьогоднішніх хлопчаків із клубної школи. Для них Ви не лише жива легенда київського та світового футболу, але й приклад оптимізму, завзяття, підтягнутості й іскрометного почуття гумору.

Андрію Андрійовичу! Для Вас не було секретів на футбольному полі. А зараз, тут, усі ми переконуємося, що Вам відомий і рецепт того, як зупиняти й випереджати час. З одного боку, наскільки ж це динамівська риса! А з іншого – наскільки ж це штучний товар...

Многая літа, ювіляре! Здоров'я Вам, удачі та гармонії! А всім нам із Вами – миру та позитиву. У тому числі – й від виступів рідного «Динамо».

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер