Григорій СУРКІС: «Той, хто поширює конфлікт, несе відповідальність перед збірною»

Григорій СУРКІС: «Той, хто поширює конфлікт, несе відповідальність перед збірною»

- Я би не хотів коментувати цю подію, оскільки всі задіяні особи в інциденті, що стався у матчі «Шахтар» – «Динамо», поводилися неправильно – і з точки зору регламенту, і певних критерій моральності та етичності один до одного. Це не сприяє об’єднанню національної збірної навколо ідеї вдало виступити на чемпіонаті Європи у Франції, щоб у вболівальників залишилися враження не лише про те, як команда виходила на французькі газони, а й здобувала перемоги.

Думаю, потрібно мати здоровий глузд, щоб не тримати в напрузі атмосферу навколо національної збірної, а зробити все можливе для того, щоб гравці об’єдналися й якщо не вибачили один одного, то принаймні зробили все можливе, щоб гідно виступити у Франції.

Кожен, хто буде продовжувати та поширювати цей конфлікт, несе відповідальність разом із гравцями за те, що може статися у Франції. 23 гравці, які туди поїдуть, мають буди єдиним цілим, однією командою, колективом, який спроможний довести, що пройдений шлях протягом двох років кваліфікації був не даремно завершений успішно – завоюванням уперше в історії України путівки на чемпіонат Європи. Буде божевіллям цим не скористатися.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер