Гравці «Динамо» презентували нову виїзну форму від компанії adidas

Гравці «Динамо» презентували нову виїзну форму від компанії adidas

Нову форму представила компанія adidas, один зі світових лідерів із виробництва спортивного одягу та екіпірування, яка не перший рік є технічним спонсором ФК «Динамо».

У презентації взяли участь гравці команди Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Данило Сильва, Сергій Сидорчук та Олександр Рибка.

Загалом в акції було вручено 30 футболок: 20 джерсі – за спільними результатами конкурсу на сторінках adidas Ukraine та ФК «Динамо» (Київ) у соціальних мережах, а також ще 10 – власникам карт лояльності adidas.

Із рук динамівців 27 щасливчиків, які стали переможцями, першими отримали нові виїзні футболки нашого клубу.

Ще троє щасливчиків, визначених шляхом випадкового жеребу, отримали персональну доставку нових виїзних джерсі особисто провідними гравцями клубу.

У магазині на презентацію нової форми зібралося багато сотень людей. Усі вони мали можливість сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати автограф на спеціальній листівці.

Окрім цього, серед усіх гостей, які прийшли на персональне вручення джерсі, додатково будуть розіграні нові революційні бутси adidas ACE15 або X15. Для того, щоб стати їхнім власником, необхідно було зробити фото у магазині та викласти його до будь-якої соціальної мережі (Facebook, Вконтакте, Instagram) із хештегами #аdidasUkraine #BeTheDifference, а також #X15 або #ACE15 (залежно від характеру гри та бажаної моделі).

- Нова форма мені дуже сподобалася, компанія adidas не перестає нас дивувати кожного року, – зауважив Андрій Ярмоленко. – Найголовніше, щоб ця форма була для нас фартовою, щоб приносила нам удачу, щоб у ній ми здобули якомога більше перемог. Почуваюся в ній дуже комфортно, оригінальний комірець. Хоча я трохи запізнився на захід, за що вибачився, мені завжди дуже приємно зустрічатися з уболівальниками, поспілкуватися з ними, сфотографуватися та залишити автограф. Приємно, що можу принести якусь радість нашим прихильникам.

Відзначимо, що в новій формі команда зіграє вже 2 серпня у виїзному матчі проти одеського «Чорноморця».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер