Гравці «Динамо» відвідали благодійну вечерю з Героями України

Гравці «Динамо» відвідали благодійну вечерю з Героями України

Нещодавно футбольний клуб «Динамо» отримав запрошення на благодійну вечерю від Благодійного фонду загін спецпризначення «Омега» та «Асоціації Кулінарів України».

Її мета полягала у допомозі спецпідрозділу Омега, що належить до лав Національної гвардії України. А саме - реабілітації наших захисників закордоном і закупівлі дронів «Камікадзе».

Для військових була організована гастро-вечеря зі страв української кухні від топових українських шеф-кухарів, а також співи українських виконавців.

З гравців нашої команди важливий захід відвідали Денис Попов і Богдан Лєднєв. Футболісти поспілкувалися з військовими і дали на лот благодійного аукціону футболку «Динамо» та м'яч із підписами гравців.

Відзначимо, раніше гравці нашої команди навідалися до бійців спецпідрозділу «Омега» у шпиталь, де привітали їх із 20-річним ювілеєм та вручили подарунки.

Також наші герої з Омеги відвідали матч проти «Чорноморця», а поранений боєць із позивним «Динамо», який брав участь в обороні Києва і звільненні Київської та Харківської областей, наніс перший удар по м'ячу.

Футбольний клуб «Динамо» продовжує допомагати Героям нашої Батьківщини.

Слава Україні! Слава нашим відважним Воїнам!



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер