Горан Гавранчич: «Дуже радий, що забив»

Горан Гавранчич: «Дуже радий, що забив»

Упродовж усього матчу сербський легіонер надійно відіграв у обороні, але й часто прилучався до атаки, забивши наприкінці матчу красень-м'яч із штрафного. Тож закономірним стало визнання улюбленця київської публіки газетою “Український футбол” найкращим гравцем 28-го туру.

- Горане, які враження від матчу?
- Гра була дуже важкою. Нам не можна зараз допускати жодної помилки. У нас з'явився шанс стати чемпіонами, і нам треба докласти максимум зусиль, щоб його не змарнувати. Головне, ми перемогли і здобули дуже важливі три очки.

- Зараз у чемпіонаті перерва, як плануєте її провести?
- У травні календар був дуже насиченим. Ми без перерви зіграли десять матчів. А нині всім легіонерам дали три дні перепочинку. Потім знову розпочнеться тренувальний процес. Залишилося зіграти дві зустрічі - з "Арсеналом" і "Металістом". Треба добре психологічно налаштуватися на ці матчі.

- На твою думку, були в "Таврії" можливості зіграти більш пристойно сьогодні?
- "Таврія" - справді хороша команда. Кримчани були постійно націленими на наші ворота. Свій потенціал гості не реалізували сповна. Чому? Радше всього, тому, що бездоганно зіграло "Динамо".

- Коли рахунок став 2:0, ви дещо розслабилися?
- Напевно. Суперник спробував нав'язати свою гру і почав контратакувати. Після гола Гігіадзе ми сконцентрувалися. Потім почали грати більш розкуто і зуміли ще двічі "розписатися" у воротах Стронцицького.

- Горане, ти забив красень-м'яч із штрафного. Не випадково?
- Раніше, ще в Югославії, я часто виконував штрафні. Навіть влучав у ворота. А цього разу просто напросився. Дуже радий, що забив м'яч. Красивий? Можливо, важливіше, що конче потрібний.

- Горане, зі збірною Сербії і Чорногорії ти попрощався остаточно?
- Так, до того часу, доки там працюватиме нинішній головний тренер. Я не вважаю Савичевича професіоналом і працювати під його орудою не хочу. Я направив факс до нашої Федерації футболу, в якому все пояснив.

Газета "Український футбол".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер