Гонка бомбардирів ЛПМ: серед лідерів - динамівці

Гонка бомбардирів ЛПМ: серед лідерів - динамівці

Капітан «Динамо» Андрій Ярмоленко, відзначившись дублем у ворота «Олімпійка», довів лік своїм голам у сезоні до дев’яти (два з пенальті), зрівнявшись за цим показником із «гірниками» Факундо Феррейрою й Густаво Бланко-Лещуком. Ця трійця на один м’яч відстає від лідера бомбардирських перегонів – екс-динамівця Жуніора Мораеса, який наразі на правах оренди виступає в Китаї.

Примітно, що вибитися в лідируючу групу Ярмоленку допомогла результативність в останніх турах – зокрема, у трьох поєдинках із «Чорноморцем» (2:1, 22 тур), «Олександрією» (4:1, 23 тур) та «Олімпіком» (4:0, 24 тур) він відзначився п’ятьма забитими м’ячами!

Намагається не відставати від свого капітана й Артем Бесєдін, який проводить перший повноцінний сезон за «Динамо» у Прем’єр-лізі. У його активі сім голів, причому, на відміну від Ярмоленка, всі – з гри, чотири з них проведені вже у весняній стадії чемпіонату.

Додамо, що стільки ж м’ячів у доробку Кваме Карікарі зі «Сталі» та Дмитра Хльобаса, який належить «Динамо», але на правах оренди виступає у «Ворсклі».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер