Голосуємо за «ЛЮДИНУ РОКУ» в київському «Динамо»!

Голосуємо за «ЛЮДИНУ РОКУ» в київському «Динамо»!

Підбиваючи підсумки 2015-го року, ми разом віддаємо належне досягненням футболістів нашого клубу, голосуючи за «ДИНАМІВСЬКОГО ГЕРОЯ», «НАЙКРАЩОГО МОЛОДОГО ФУТБОЛІСТА ФК «ДИНАМО» КИЇВ», «ДЖЕНТЛЬМЕНА РОКУ».

Тепер прийшов час віддати свої голоси за «ЛЮДИНУ РОКУ» в київському «Динамо» з числа наступних номінантів:

Сергій РЕБРОВ

Упевнені виступи динамівців під керівництвом Сергія Реброва в чемпіонаті України дозволили у 2015-му році не лише завоювати національне чемпіонство та Кубок, але й перевершити досягнення команди Валерія Лобановського зразка 1999-2000 років, коли наші хлопці не програвали у вітчизняній першості впродовж 33 матчів. Безпрограшна хода «біло-синіх» зупинилася на позначці у 38-м матчів, що дозволило встановити абсолютний рекорд чемпіонатів України, який до цього належав донецькому «Шахтарю» Віктора Прокопенка (36 матчів без поразок у 2000-2001 роках).

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ

Для капітана «біло-синіх» здобута в травні нинішнього року золота медаль чемпіона України стала 13-ю в його динамівській кар'єрі, що є рекордним показником серед гравців нашого клубу! У 2015-му році наш легендарний голкіпер установив ще кілька знакових досягнень. 30 травня він зіграв свій 400-й матч у Прем'єр-лізі України, а 4 червня провів 600-у гру у складі нашого клубу, в якій у властивій йому манері героїчним чином вирішив результат кубкової битви з донецьким «Шахтарем» на користь київського «Динамо»! Окрім цього, граючи в Лізі чемпіонів УЄФА цього сезону, він став єдиним воротарем, який узяв участь у 15-ти розіграшах турніру.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

У 2015-му році наші лідер, безумовно, виправдав очікування динамівських уболівальників, зробивши свій величезний внесок у виграш золотих нагород чемпіонату України та Кубка країни. Це підтверджує і його загальна статистика. За попередні 12 місяців 10-й номер «біло-синіх» провів, включаючи й збірну України, 51 матч, забив 23 голи та віддав 20 гольових передач! У жовні цього року вихованець нашого клубу підписав із київським «Динамо» нову угоду на п'ять років, яка є дійсною до 14 жовтня 2020-го року!

Запрошуємо зробити свій вибір щодо визначення «ЛЮДИНИ РОКУ» нашого клубу на офіційній клубній сторінці ВКОНТАКТЕ!

Серед голосуючих за допомогою генератора www.random.org буде визначено щасливчика, який отримає спеціальне запрошення на церемонію нагородження динамівської «ЛЮДИНИ РОКУ»!

Для того, щоб отримати таку можливість необхідно:

- бути підписником офіційної сторінки ФК «Динамо» (Київ) - vk.com/fcdynamoua

- поділитися записом про голосування на своїй персональній сторінці.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер