Голи динамівців РУСИНА та ЛЄДНЄВА ледь не принесли перемогу збірній Україні U-21

Голи динамівців РУСИНА та ЛЄДНЄВА ледь не принесли перемогу збірній Україні U-21

Для кращого знайомства було проведено тренувальний збір в Ірпіні та товариський поєдинок проти однолітків із Грузії, який відбувся у Києві на НТК ім. Баннікова. Збірна України швидко повела в рахунку після того, як динамівець Назарій Русин на 7-й хвилині реалізував пенальті.

Гості активніше пішли вперед з метою відігратися, і їхні зусилля та активність були винагороджені: одна з довгих передач у штрафний майданчик українців завершилася точним ударом Лаквехеліані. Проте ще до перерви наша команда відновила свою перевагу, після ефектної комбінації забивши м’яч «у роздягальню». Відзначився арендований луганською «Зорею» ще один представник нашого клубу Богдан Лєднєв.

Після перерви Олександр Головко зробив кілька замін, і саме свіжі гравці допомогли господарям забити третій м'яч. Його автором став півзахисник Вадим Янчак, але згодом львів’янин перетворився на антигероя, влучивши ногою в голову супернику й заробивши вилучення. На 77-й хвилині Лаквехеліані забив свій другий м'яч, українці повним складом відійшли у захист, але втримати переможний рахунок не змогли. Лажа Лежава після кутового першим опинився на підборі і влучно пробив по воротах господарів – 3:3. А вже в доданий арбітром час удесятьох залишилися й гості, після того як другу жовту картку отримав Арабідзе.

Загалом, у грі проти збірної Грузії взяли участь семеро динамівців. Увесь матч провели на полі півзахисник Олександр Петрусенко та Євген Смирний, а також захисник Владислав Дубінчак, який на правах оренди захищає кольори столичної команди «Арсенал-Київ». Перший тайм зіграв нападник Назарій Русин, другий – Роман Вантух. За 10 хвилин до кінця у гру вступив Юрій Шпирка, атвже згаданий Богдан Лєднєв вийшов у стартовому складі та був замінений по перерві.

Товариський матч

Україна (U-21) – Грузія (U-21) – 3:3 (2:1)

Україна: Кожухар, Биков, Лебеденко, Дубінчак, Петрусенко, Луньов, Лєднєв (Вантух, 46), Смирний, Якімець (Вакула, 62), Топалов (Янчак, 46), Русин (Біленький, 46, Шпирка, 80).

Грузія: Гугешашвілі, Капіанідзе, Лохошвілі, Кобаурі, Ардазішвілі, Куція (Дзебніаурі, 57), Сілагадзе (Керелеішвілі, 74), Арабідзе, Бугрідзе (Лежава, 74), Арвеладзе (Кавтарадзе, 55), Лаквехеліані.

Голи: Русин (7, з пенальті), Лєднєв (45), Янчак (58) – Лаквехеліані (25, 77), Лежава (85).

Попередження: Вантух – Куція, Арабідзе, Ардазішвілі.

Вилучення: Янчак (70) – Арабідзе (90+2).

*Фото - прес-служба ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер