Голевий дебют Маграо

Голевий дебют Маграо

Матч 24-го туру чемпіонату України проти столичного «Арсеналу» став для «Динамо» достатньо насиченим на цікаві статистичні факти.

Так, дебютний м’яч у Прем’єр-лізі провів бразилець Жерсон Маграо. Для голевого почину бразильському півзахиснику знадобилося 15-ть матчів. Утім, нагадаємо, що за той час, що він виступає в «Динамо», це вже не перший гол Маграо – гадаємо, ніхто не забув феєричну перемогу нашої команди над «Рубіном» у груповому турнірі Ліги чемпіонів і блискучий гол бразильця у другому таймі.

А ось третій гол у матчі з «Арсеналом» у виконанні Артема Мілевського став для «Динамо» 50-м в сезоні. Стільки ж і в активі донецького «Шахтаря», але динамівці краще тримають захист – 13-ть пропущених проти 16-ти у «гірників».

516 хвилин «Динамо» не пропускало м’ячів на рідному стадіоні. Перервати голеве мовчання гостей стадіону імені Валерія Лобановського вдалося півзахиснику «Арсеналу» Сергію Закарлюці, коли рахунок уже був 3:0 на користь «Динамо». Втім, кілька домашніх серій динамівцям все ж таки вдалося продовжити. Так, підопічні Валерія Газзаєва здобули перемоги вже в п’яти матчах поспіль, 25-ть матчів не знають гіркоти поразок і стільки ж – не йдуть із поля без забитого м’яча.

Також минуле столичне дербі на даний момент є й найбагатшим на дисциплінарні санкції в нинішньому сезоні. Арбітр матчу Євген Арановський показав гравцям обох команд 11 попереджень, а двоє футболістів «Арсеналу» достроково залишили поле.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер