Гол динамівця БРАЖКА допоміг Україні U-17 здобути нічию в матчі з Ісландією

Гол динамівця БРАЖКА допоміг Україні U-17 здобути нічию в матчі з Ісландією

Підопічні Володимира Єзерського (футболісти 2002-го року народження) в матчі проти однолітків з Ісландії змогли звести матч унічию. Наша команда по ходу поєдинку поступалася супернику 0:2, але не опустила руки, проявила характер та відігралася у другому таймі.

Стартові хвилини поєдинку для «синьо-жовтих» склалися не найкращим чином, одразу принісши неприємності. Уже на 7-й хвилині «синьо-жовті» програвали команді Ісландії з рахунком 0:2. Відчутну перевагу в кількості ударів по воротах українці змогли втілити у забиті мячі після перерви. Спочатку забив динамівець Бражко, вийшовши на заміну, а нічийним на 81-й хвилині рахунок зробив Кобак, який також з’явився на полі у другому таймі.

Загалом, у матчі взяли участь шестеро представників нашого клубу. Окрім Бражка, який зіграв другий тайм, увесь матч провели Забарний, Вівчаренко та Скорко. Також із перших хвилин на поле вийшли Блізніченко і Ванат, перший був замінений на 78-й хвилині зустрічі, а другий – на 57-й. Також відзначимо, що Вівчаренко вивів команду на поле із капітанською пов’язкою.

Євро-2019 (U-17). Кваліфікаційний раунд. Група 2

Ісландія – Україна - 2:2 (2:0)

Україна: Турбаєвський, Егбуджуо (Емере, 46), Забарний, Вівчаренко (к), Скорко, Соловйов (Бражко, 46), Судаков, Кобилянський, Блізніченко (Кобак, 78), Ванат (Шуранов, 57), В'юнник (Гончарук, 57).

Голи: Йоханессон (4), Вівчаренко (7, автогол) – Бражко (65), Кобак (81).

Попередження: Забарний (37), Судаков (58).

Відзначимо, що в паралельному матчі групи 2 господарі Боснія і Герцеговина не залишила шансів Гібралтару, перемігши з розгромним рахунком 8:0.

Свій наступний поєдинок відбірного етапу збірна України U-17 проведе 13-го жовтня проти Гібралтару.

* Фото - офіційний сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер