Гол Артема БЄСЄДІНА приносить перемогу збірній України!

Гол Артема БЄСЄДІНА приносить перемогу збірній України!

Звітна зустріч була вкрай важлива для «синьо-жовтих» у контексті положення в турнірній таблиці. На екваторі групового етапу наша команда розділяла з Туреччиною третє місце, що успіхом, в контексті поставлених завдань, назвати ажніяк не можна. Зайве говорити, в Тампере українці вирушили з єдиним завданням - перемогти! - і успішно з ним впоралися!

У стартовому складі Андрій Шевченко випустив лише одного динамівця - Андрія Ярмоленка. У першому таймі українці володіли ініціативою, частіше суперника пробивали по воротах, але рахунок відкритий так і не був. Удача гостям посміхнулася на 51-й хвилині, коли Євген Коноплянка відправив фактично в порожні ворота відскочивший від Градецького м'яч.

Пропущений гол активізував господарів, гра плавно перемістилася на українську половину поля. І за свою наполегливість «суомі» були винагороджені. На 72-й хвилині Ракицький вибиваючи м'яч влучив у поперечину, той відскочив у поле і набігший Йоель Пох’янпало спокійно відправив його у ворота.

Незадовго до цього моменту на полі в складі українців вийшов ще один динамівець - Артем Бєсєдін. Саме нашому нападнику пощастило забити переможний в матчі м'яч, принісши команді настільки важливу перемогу. На 75-й хвилині Артем в падінні ударом головою замкнув подачу з флангу від Ракицького - 2:1. А вже через хвилину тренерський штаб задіяв недавнього дебютанта Володимира Шепелєва. Втім, з огляду на те, що матч з Мальтою не увійшов до реєстру матчів ФІФА, тепер офіційно саме в Тампере відбувся дебют Володимира в першій команді країни. Тим приємніше динамівцю, що настільки знаковий в його кар'єрі матч завершився перемогою!

Після шести поєдинків у відборі Кубка світу тепер в активі збірної України є 11 очок (3 перемоги, 2 нічия, 1 поразка, різниця м'ячів 9:5). Наступний матч наша збірна проведе 2 вересня в Харкові проти Туреччини.

КС-2018. Кваліфікація

Фінляндія - Україна - 1:2

Україна: Пятов, Бутко, Ордець, Степаненко, Ярмоленко, Маліновський, Коноплянка (Соболь 86), Селезньов (Бєсєдін, 64), Ракицький, Матвієнко, Коваленко (Шепелєв, 76)

Голи: Похьянпало (72) - Коноплянка (52), Бєсєдін (75)

* фото АР

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер