Гільєрме: «Сподіваюсь дебютувати вже в матчі з «Арсеналом»

Гільєрме: «Сподіваюсь дебютувати вже в матчі з «Арсеналом»

Нападник Гільєрме підписав контракт із «Динамо» на початку лютого, але поки що не зіграв жодного матчу в основному складі. Причина – наслідки неприємної травми задньої поверхні стегна, через яку бразилець відновлювався тривалий час, у тому числі і на зборах команди в Іспанії. Зараз Гільєрме повен сил і сподівається дебютувати в основному складі в найближчих матчах. Про що розповів в інтерв’ю кореспонденту Інформвідділу й телевізійній службі «Динамо ТБ».

- Гільєрме, чи можна стверджувати, що період адаптації в «Динамо» закінчився для вас?

- Гадаю, так. Пройшло вже більше місяця з тих пір, як я в «Динамо». Не можу дочекатися, коли мені дадуть шанс проявити себе на полі в матчі основного складу.

- Об’єктивно оцінюючи свої фізичні кондиції, чи готовий ти на даний момент на 100%?

- Як гравець, я завжди готовий вийти на поле і прагнути показати свої найкращі якості. В даному випадку все залежить від рішення головного тренера, його оцінки моїх фізичних кондицій. Я дуже сподіваюся, що вдасться дебютувати вже в найближчому матчі з «Арсеналом» в чемпіонаті України.

- Чи була розмова з Юрієм Сьоміним з приводу твоїх найближчих перспектив?

- Так, нещодавно в мене відбулася розмова з наставником. Юрій Павлович запевнив мене, що задоволений моїм нинішнім станом і що я зможу вийти на поле вже в найближчих матчах.

- Забивати м’ячі – основна робота нападника. Скільки ти збираєшся записати на свій рахунок результативних ударів до закінчення сезону?

- Наскільки мені відомо, мене брали не на позицію головного бомбардира, а скоріше нападника «другим темпом». Проте, я спробую забити якомога більше м’ячів і втілювати в голи свої можливості.

- Вчора відбулося жеребкування Кубка УЄФА – на чвертьфінальній стадії «Динамо» доведеться зіграти з французьким ПСЖ. Як би ти оцінив результати жеребкування? Сподіваєшся взяти участь особисто в матчах із французами?

- Я вважаю, що ПСЖ – дуже сильний суперник. Нам доведеться провести два цікаві матчі з представником одного з провідних європейських чемпіонатів. Що стосується мене, то я був готовий грати вже з харківським «Металістом» на попередній стадії, але в головного тренера була інша думка з цього приводу. Що ж, буду доводити своє право на потрапляння до основного складу плідною роботою на тренуваннях і повною самовіддачею.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер