Герої АТО підтримали «Динамо» в матчі з «Олександрією»

Герої АТО підтримали «Динамо» в матчі з «Олександрією»

На переможний для киян поєдинок 1/4 фіналу Кубку України з “Олександрією”, що відбувся 11 березня на НСК “Олімпійський”, на особисте запрошення президента “Динамо” Ігоря Суркіса завітали учасники та ветерани АТО, які захищали та захищають цілісність нашої держави у війні на Сході України. 

Візит українських героїв був організований у рамках співпраці київського “Динамо” з Комунальною бюджетною установою “Київський міський центр допомоги учасникам АТО”, Київським міським Палацом ветеранів і Громадською спілкою “Національна рада спортивної реабілітації захисників України”.

Почесних гостей, серед яких були й діти військових, розмістили у скай-боксі на центральній VIP-трибуні “Олімпійського”, звідки вони в комфортних умовах та зі смачними частуваннями могли спостерігати за матчем улюбленого клубу.

Перед початком гри обидві команди та вболівальники традиційно привітали воїнів, присутніх на стадіоні, та віддали шану нашим героям, згадавши трагічно полеглих в останніх боях.  

Полковник В’ячеслав Попов, Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України:

“Мене вразило, що перед кожним матчем “Динамо” ми вшановуємо воїнів АТО й ООС. Це дуже правильно, тому що воюють не лише військові, а й уся країна. Ми маємо відчувати єднання цивільних і військових. Повірте, воїни, які перебувають зараз в зоні проведення ООС, дуже гостро відчувають підтримку своїх рідних і близьких, які знаходяться в тилу. Те, що робить “Динамо” перед початком матчів, - це дуже потужно. Вважаю, потрібно розвивати таку акцію на чемпіонатах України з усіх видів спорту.

Особисто для мене візит на стадіон - це приємний сюрприз, оскільки ще сьогодні зранку я не знав, що ввечері вболіватиму на “Олімпійському” за нашу улюблену українську команду. На цьому стадіоні я вже бував, але зазвичай на інших секторах. Через відрядження, Операцію об'єднаних сил нечасто випадає нагода побувати на цій чудовій арені, яка є, на мою думку, одним із найкращих стадіонів Європи” .

Віктор Шевченко, голова правління громадської організації “Цивільний корпус добровольчих батальйонів”:

“Ми сьогодні прийшли подивитися гру улюбленої команди. Я народився та виріс у Києві, усе життя вболіваю за київське “Динамо”. Звісно, це любов до смерті. І навіть не дивлячись на кризу у грі улюбленого клубу, вболіватиму за нього завжди.

Дуже вдячний “Динамо” за запрошення на матч. Вони є традиційними, і ми дуже цінуємо таку підтримку ветеранів і діючих військовослужбовців із боку “біло-синіх”. Це крута психологічна реабілітація для військових, адже на стадіоні можна позбутися негативних емоцій, яких, на жаль, у військових достатньо. Тому ми хочемо ще раз подякувати “Динамо” за запрошення та сподіваємося на плідну співпрацю у майбутньому.

Люди, які готові віддати своє життя за рідну країну, повинні відчувати, що в тилу всі дихають тим самим повітрям і прагнуть того самого. Тому що в іншому випадку така жертва не має ніякої цінності. Це мотивація для наших воїнів”.

На пам’ять про вечір, проведений у колі дружної та гостинної динамівської родини, президент офіційного Фан-клубу “Динамо” Київ Сергій Михайленко від імені президента клубу, тренерського штабу та всієї команди вручив кожному гостю приємні подарунки з символікою “біло-синіх” та подякував за те, що вони боронять кордони нашої країни.

Київське “Динамо” й надалі тісно співпрацюватиме та допомагатиме воїнам української армії, у тому числі проводячи акції, які сприяють психологічній підтримці наших військових. Разом - до перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер