Георгій ЦИТАЇШВІЛІ забив збірній Італіїї в еліт-раунді Євро-2019

Георгій ЦИТАЇШВІЛІ забив збірній Італіїї в еліт-раунді Євро-2019

Підопічні Сергія Нагорняка відкрили рахунок на 37-й хвилині, коли півзахисник «Динамо» Георгій Цитаїшвілі не реалізував пенальті, але першим опинився на добиванні. Утім, і хвилини не минуло, як господарі відігралися. А потім синьо-жовті, як і в матчі з сербами, пропустили в самому кінці першого тайму. Другий тайм був за українцями. Досить сказати, що на 65-й хвилині ще один динамівець Крістіан Біловар і Муравський влучили в каркас воріт. Та, на жаль, усі спроби врятувати гру для підопічних Сергія Нагорняка не увінчалися успіхом. Більше того, уже в компенсований час італійці забили третій м'яч.

У поєдинку взяли участь четверо динамівців: півзахисники Богдан Білошевський та Георгій Цитаїшвілі провели на полі весь матч, захисник Крістіан Біловар вступив у гру на початку другого тайму, а півзахисник Артем Шулянський вийшов на поле на 72-й хвилині зустрічі.

Таким чином після двох турів Італія та Бельгія мають по 4 очки, а Україна та Сербія – по одному. Свій заключний поєдинок збірна України проведе у вівторок, 26-го березня, проти Бельгії. Нагадаємо, що путівку до Вірменії, де з 14-го по 27 липня проходитиме фінальна частина Євро-2019, отримає лише переможець групи.

Еліт-раунд Євро-2019 (U-19). Група 7

Італія – Україна – 3:1

Італія: Карнезеккі, Белланова, Беттелла, Гоцці Іверу, Греко (Коррадо, 56), Фаджолі (Річчі, 65), Еспозіто (Гавіолі, 74), Портанова, Распадорі (Петреллі, 74), Сальседо, Ріккарді (Мерола, 66).

Україна: Трубін, Холод, Муравський, Снурніцин (Біловар, 47), Слива, Кащук (Шулянський, 72), Криськів (Мудрик, 46), Білошевський, Цитаїшвілі, Сікан, Бондаренко (Желізко, 35).

Голи: Сальседо (38), Ріккарді (45+1), Беттелла (90+6) – Цитаїшвілі (37).

На 37-й хвилині Цитаїшвілі не реалізував пенальті.

Попереджені: Річчі (77) – Сікан (59), Білошевський (73), Слива (83).

*Фото – сайт ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер