Георгія Пеєва прооперовано

Георгія Пеєва прооперовано

Болгарський півоборонець Георгій Пеєв став четвертим динамівцем, що переніс за останній рік операцію по видаленню апендициту. Нагадаємо, що раніше під ніж хірургів лягали Мелащенко, Гавранчич і Боднар. Прес-служба київського клубу зв’язалась з Георгієм, перебуваючим нині в столичній клініці “Борис”, і одразу поцікавилась станом гравця.

-Відчуваю себе гарно, - каже Георгій Пеєв. Біль потроху відступає і сьогодні (16 січня, прим.авт.) збираюсь виписатися з клініки. До прибуття команди з Туреччини відновлюватимуся на базі в Конча-Заспі за індивідуальним графіком, який мені підготували лікарі.

-На внутрикомандному турнірі по міні-футболу ти був одним з найактивніших у складі “Легіонерів”…
-Так, адже тоді ще не було ознак загострення хвороби. Наприкінці тижня відчув у області животу гострий біль і звернувся до лікарів, які констатували апендицит. У суботу, 11 січня, в київській клініці мене прооперували. Завдяки лікарям – справжнім професіоналам, усе пройшло успішно.

-Коли приступиш до тренувань?
-Напевно, на другому тренувальному зборі команди в Іспанії.

-Твоя сім’я зараз знаходиться в Болгарії?
-Так. Півтора місяці тому в нас народилася дочка, яку назвали Ванессою. Дружина Боряна разом з немовля знаходиться на батьківщині. Звичайно, їх присутності мені дуже не вистачає, особливо зараз, коли в мене з’явилося багато вільного часу. Отож, доводиться обмежуватися телефонними розмовами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер