Геннадій Литовченко: «Працюємо в тандемі з Юрієм Калитвинцевим»

Геннадій Литовченко: «Працюємо в тандемі з Юрієм Калитвинцевим»

Менше ніж за тиждень друга команда «Динамо» під керівництвом Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева вирушить до Санкт-Петербурга на 16-й Міжнародний турнір Кубка чемпіонів країн СНД і Балтії. Про останні новини команди офіційному сайту клубу розповів старший тренер команди Геннадій Литовченко.

- Геннадію Володимировичу, чи визначились ви з тими футболістами, які поїдуть на Кубок Співдружності до Санккт-Петербурга?

- Ще ні. Почекаємо, кого з наших хлопців забере тренер першої команди Юрій Сьомін. Решта ж захищатимуть честь команди в матчах із представниками колишнього СРСР.

- Уже точно відомо, коли команда вирушає до Санкт-Петербурга?

- Так. 17 січня.

- Ви самі повезете команду чи разом із Юрієм Калитвинцевим?

- Ми вже давно керуємо командою разом. Багато хлопців грають як у «Динамо-2», так і в дублі. Тому і розподілу ролей у нас немає. І на Кубку Співдружності ми також працюватимемо в тандемі.

- Майбутніх суперників уже вивчали?

- Поки що ні. Відеоінформації у нас немає. Тому орієнтуємось лише на ту, що вдається дістати в Інтернеті. Плюс Максим Шацьких допоміг із інформацією про узбеків («Пахтакор» – прим. автора) – там багато гравців національної збірної грають. Не густо, але будемо визначатись на місці.

- Дещо провокаційне запитання. Як гадаєте, чи потрібен узагалі Кубок Співдружності? Адже основна команда «Динамо» уже кілька років задіяна в цей час на Кубку Першого каналу, посилаючи на Кубок Співдружності своїх дублерів…

- Гадаю, якби не було Кубка Першого каналу, «Динам» їздило б на Кубок Співдружності основним складом. У таким випадках шанс проявити себе отримують наші хлопці – молоді, талановиті, багатообіцяючі. Але також турнір має суттєвий мінус – матчі проводяться на штучному, що збільшує ризик отримати травму. Тому доводиться грати більш обережно, не забуваючи про наступні матчі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер