Газзаєв зрівнявся з Дем'яненком

Газзаєв зрівнявся з Дем'яненком

Сенсаційна поразка в Ужгороді від місцевого «Закарпаття» в рамках перенесеного матчу 13-го туру Епіцентр-Чемпіонату України стала для «Динамо» першою в сезоні. «Завдяки» цьому обірвалася безпрограшна серія нашої команди, яка зупинилася на позначці у 26 матчів. Останньої до вчорашнього дня поразки динамівці зазнали 19 квітня 2009 року, коли у Кривому Розі програли місцевому «Кривбасу» (1:2).

Головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв зазнав першої поразки в чемпіонаті України. Безпрограшна серія команди під його керівництвом обірвалася на позначці у 20 матчів. Таким чином, за цим показником Валерій Георгійович зрівнявся з колишнім наставником «Динамо» Анатолієм Дем'яненком, який, очоливши клуб, також не програвав у 20-ти стартових матчах.

Примітно, що вже у трьох виїзних матчах у нинішньому році «Динамо» не може перемогти («Іллічівець», «Металург» Д, «Закарпаття»). Лише одного разу, на старті сезону 2002/2003, безвиграшна серія нашої команди досягла чотирьох матчів. Утім, у тому сезоні динамівці в результаті все ж таки стали чемпіонами. Сподіваємося, що нинішні невдачі залишаться в минулому, і нинішній чемпіонат «Динамо» також закінчить із позитивними емоціями.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер