Гаряча пора в Кончі-Заспі: «Динамо» готується до «Шахтаря»

Гаряча пора в Кончі-Заспі: «Динамо» готується до «Шахтаря»

Отримавши відпочинок після матчу із «Зорею» та провівши всі необхідні відновлювальні процедури, починаючи з понеділка команда Сергій Реброва в щоденному режимі проводить тренування в Кончі-Заспі. Не став винятком і сьогоднішній день, що видався особливо святковим.

І було від чого! Перед початком тренування як не шарівся Денис Гармаш, уся увага була зосереджена на ньому. Сьогодні півзахиснику й одному зі старожилів «Динамо» виповнилося 27 років, із чим його всі дружно привітали. Сергій Ребров від команди побажав Денису ще довгих років футбольної кар'єри та міцного здоров'я. На пам'ять Гармашу презентували клубну футболку, на якій залишили автографи всі футболісти та тренери.



Чудовий настрій, який анітрохи не зіпсував прохолодний вітер, задав тон усьому заняттю. Футболісти працювали з великим бажанням та ентузіазмом, у паузах дружно спілкувалися та жартували. Тренування було присвячене переважно ігровим вправам, розділившись на шість команд по три футболісти в кожній (за окремою програмою працювали чотири воротарі), змагалися в теніс-бол, потім робили вправи на розтяжку та координацію.



До групи з 22 футболістів, які готуються до гри з «Шахтарем», не увійшли Євген Хачеріді та Валерій Федорчук. Обидва зараз займаються за індивідуальною програмою. Зате відзначимо Віктора Циганкова, який залікував ушкодження. 19-річний півзахисник, який став одним із відкриттів нинішнього сезону, сповнений сил та бажання повернутися до основного складу, доводячи це право старанною роботою.



Також одне тренування, цього разу вечірнє, у планах динамівців на четвер. Традиційно перед грою команда заїде на базу, цілком зосередившись на підготовці до вирішення головного завдання, яке перед нею стоїть. У нинішньому чемпіонаті «Динамо» ще не перемагало «Шахтар», саме час порадувати вболівальників грою та результатом!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер