Футбольні зірки Києва заблищали на «Олімпійському»

Футбольні зірки Києва заблищали на «Олімпійському»

Цього дня в затишному «Італійському дворику» НСК «Олімпійський» зібралися всі ті, хто причетний до футбольного життя Києва – функціонери, журналісти і, звичайно ж, футболісти, причому як колишні, так і нинішні. Зокрема, захід відвідав капітан київського «Динамо» Олександр Шовковський.

Організаторами знаменної події, головною метою якого було підбиття підсумків футбольного сезону для міста Києва, виступили Державний концерн «Спортивні арени України», Федерація футболу Києва та Асоціація ветеранів футболу Києва.

Слово «Динамо» (Київ) цього вечора лунало, мабуть, частіше за всі інші, адже саме з найтитулованішим клубом країни пов'язані найбільші досягнення в історії київського футболу.

Головними зірками вечора стали легенди нашого клубу, деякі з яких (Олександр Шовковський, Володимир Мунтян, Віктор Хлус) за свій внесок у розвиток футболу отримали спеціальні нагороди від Федерації футболу Києва.

Нинішній капітан «біло-синіх» отримав орден «За відданість футболу».

Перед початком офіційної частини на великому екрані присутнім у залі було запропоновано невеличкий фільм про історію футболу в Києві, в якому мова також йшла переважно про найвидатніші досягнення та здобутки «біло-синіх» у різні епохи.

Весь вечір почесних гостей вітав та вручав нагороди президент Федерації футболу Києва Ігор Миколайович Кочетов.

Завершилася офіційна частина заходу нагородженням дитячо-юнацьких команд, які посіли призові місця в першості міста.

Золоті медалі в усіх вікових групах вищої ліги здобуло київське «Динамо».

По черзі на сцену виходили юні динамівці 2002 р.н. (ст. тренер Валерій Кінашенко), 2001 р.н. (ст. тренер Юрій Лень), 2000 р.н. (ст. тренер Юрій Єськін), 1999 р.н. (ст. тренер Павло Невєров), 1998 р.н. (ст. тренер Юрій Дмитрулін). Як відомо, команда «Динамо», складена з гравців 1997 р.н., участі в чемпіонаті міста цього року не брала. Не залишилися без уваги й ветерани київського «Динамо», які об'їхали ледь не всю Україну.

На цьому святковий вечір, який при всій своїй офіційності пройшов в теплій, приємній, дружній атмосфері, не завершився. Прийшов час обміну презентами, як збоку організаторів на адресу гостей, так і навпаки. Пам'ятні подарунки вручали самі й отримували навзаєм усі ті, без кого футбол був би неможливим, ті, хто вкладає душу й серце в його розвиток та популяризацію.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В. Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер