«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» – «Олександрія»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» – «Олександрія»

Його організатором виступили ФК «Динамо» (Київ) та мережа столичних АЗС KLO.

Учасники конкурсу не лише мали змогу виграти приз від нашого енергетичного партнера – компанії KLO, а ще й відчути себе справжніми футболістами, вийшовши на поле улюбленого стадіону!

За умовами конкурсу, цього разу фіналісти були визначені серед наших підписників у соцмережі Facebook. Потрібно було бути підписаним на сторінки FC Dynamo Kyiv та KLO у Facebook, поставити лайк, зробити репост запису про конкурс та написати коментар «Беру участь у конкурсі». Обов’язково публікація мала бути «доступна всім»! Серед тих, хто виконав умови конкурсу, випадковим чином було обрано трьох учасників акції від «Динамо» та KLO.

Вони ударом м'ячем із одинадцятиметрової позначки з трьох спроб мали вибити спеціально розставлені каністри-«кеглі». Чим меншого розміру каністра, тим більше пального отримував учасник конкурсу.

У конкурсі взяли участь Михайло Гетьман, Григорій Паламарчук та Андрій Юхимчук. Глядачі на стадіоні активно підтримували кожного з учасників, й їхні удари виявилися результативними. На трьох учасники конкурсу виграли 70 літрів бензину. Найбільше пощастило Григорію Паламарчуку та Андрію Юхимчуку, які пішли дивитися другий тайм на трибуну стадіону в якості власників 30 літрів преміального бензину VENTUS кожен. Михайло Гетьман виграв 10 літрів.

Угоду про партнерство між ФК «Динамо» та KLO подовжено ще на один рік – до завершення сезону 2017/18, а подібні конкурси, як запевняють його організатори, будуть проводитися в перерві кожного домашнього матчу команди в чемпіонаті та Кубку України. Найвлучніший учасник має шанс отримати до 110 літрів преміум-пального VENTUS від АЗС KLO.

Нагадаємо, свій наступний домашній матч «Динамо» проведе 20 травня  проти луганської «Зорі».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер