Футбольна Королева: запрошуємо на фінал!

Футбольна Королева: запрошуємо на фінал!

На фінішну пряму вийшов наш безпрецедентний конкурс спорту і краси «Олімпійський» обирає Футбольну Королеву». Нагадаємо, впродовж весняної частини футбольного сезону 2012/2013 за титул Футбольної королеви НСК «Олімпійський» змагалися прекрасні відвідувачки головної спортивної арени країни та вболівальниці ФК «Динамо» (Київ).

За умовами конкурсу дівчата фотографувалися в оригінальному футбольному образі на стадіоні, надсилали фото та збирали голоси у соціальній мережі  Facebook.

І нарешті, у кінці футбольного сезону визначились 10 фіналісток, які назбирали найбільшу кількість голосів – наші вітання прекрасним вболівальницям! Переможницями голосування стали Алла Король, Алевтина Ковальчук, Олеся Мар'єнко, Аліна Миронець, Тетяна Лейфер, Людмила Смірнова, Валерія Максимова, Роксолана Корпанюк, Каріна Зубар та Ольга Лісовська.

Крім того, за партнерськими умовами, автоматично до фіналу потрапили три  переможниці конкурсу студентської краси Національного університету імені Т.Г.Шевченка, який нещодавно відбувся за підтримки НСК «Олімпійський». Це - Юлія Рачковська, Оксана Березняк, Дар’я Малініна.

Отже, 13 прекрасних дівчат візьмуть участь у грандіозному фіналі конкурсу, який відбудеться під час традиційного концерту на честь Дня Києва 26 травня на Майдані Незалежності.

В рамках фіналу претендентки пройдуть 2 відбіркових тури, продемонструють свої оригінальні футбольні образи та поділяться з гостями концерту роздумами про здоровий спосіб життя. За рішенням авторитетного журі, членами якого будуть представники «Олімпійського», футбольного клубу «Динамо» та зірки шоу-бізнесу буде обрано Першу Футбольну Королеву НСК «Олімпійський» сезону 2012/2013, дві Віце-королеви та переможницю номінації «Міс глядацьких симпатій».

Головна переможниця змагання весь наступний футбольний сезон носитиме титул Футбольної Королеви НСК «Олімпійський», представляючи на офіційному рівні усіх уболівальниць «Динамо» та шанувальниць футболу. Крім того, Королева стане учасницею унікальної фотосесії на полі НСК разом з футбольною зіркою «Динамо» та отримає у подарунок два абонементи на «Олімпійський» на сезон 2013/2014.

Віце-королеви у якості призу отримають по два абонементи від ФК «Динамо» та по сертифікату на проведення престиж-туру стадіоном на двох. Міс глядацьких симпатій дістануться пам’ятні сувеніри, а усі фіналістки конкурсу отримають відповідні дипломи.

Запрошуємо усіх на головну площу країни Майдан Незалежності, у суботу, 26 травня. Початок фіналу конкурсу о 19:00.

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер