Футболісти «Динамо» – про перемогу над «Арсеналом»

Футболісти «Динамо» – про перемогу над «Арсеналом»

«Динамо» – «Арсенал» – 3:2. Післяматчеві коментарі

На Андрія ШЕВЧЕНКА після матчу з «Арсеналом» чекала дружина та діти, але незважаючи на це динамівський зірковий нападник поспілкувався з журналістами, які чекали на нього в мікст-зоні:

- Я не думаю, що наприкінці ми розслабилися, просто у другому таймі вже була присутньою втома. Десь неправильно зіграли. Замість того, щоб виграти переконливо, ми дозволили стати рахунку 3:2. До цього призвели наші власні помилки. Але нічого, будемо виправлятися.

- А чому команда розслабилася?


- Це сталося на тлі втоми. У зв’язку з цим з’явилася якась необережність. Хоча, має бути навпаки – коли сил бракує, потрібно не припускатися подібних помилок.

- З яким настроєм грали з «Арсеналом»?

- З нормальним. Перший тайм вийшов кращим, ніж другий, ми швидше рухалися, створювали моменти. Попереду в нас важка гра проти «Шерифа», але після сьогоднішньої перемоги до Молдавії їдемо з гарним настроєм. Отже все відмінно.

- «Динамо», хоч і важко, але здобуло три перемоги у трьох матчах. Це додало впевненості?

- Звичайно, і це особливо важливо напередодні двох важливих матчів, які чекають на нас найближчим часом. Після перемог удвічі приємно готуватися до наступних битв.

- Сьогодні вас підтримувала дружина з дітьми. Відчувалася їхня присутність?

- Так, звичайно, зараз я якраз йду до них, тому вибачте за коротке інтерв’ю.

 
* * *


Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Нам потрібно було обов’язково сьогодні перемогти і заробити три очки. Ми це зробили, і тепер будемо готуватися до єврокубковуму матчу проти «Шерифа».

- Розслаблення у другому таймі говорить про те, що берегли сили на наступний матч?


- Безумовно, поєдинок у Молдавії дуже важливий для нас, але це не дає нам права пропускати такі м’ячі, як сьогодні. Потрібно зберігати концентрацію до останньої хвилини. В майбутньому спробуємо більше не припускатися таких помилок.

- Що знаєте про молдавський «Шериф»?

- Я дивився їхній матч із загребським «Динамо» два місяці тому, коли вони пройшли до наступного етапу завдяки успішно виконаній серії пенальті. Це нормальна команда, яка добре грає вдома, але «Динамо» однозначно сильніше, і нам потрібно буде це показати в четвер.

- У неділю на вас чекає центральний матч першого кола з «Шахтарем»...


- Давайте про це поговоримо після «Шерифа».

 
* * *


Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- «Динамо» знову пропускає наприкінці – це така тенденція?


- Я не знаю, але та розхлябаність, яка в нас була в другому таймі, незрозуміла. При тому, що ми вели з рахунком 2:0 і могли забивати ще більше... У другому таймі виникали якісь незрозумілі моменти, тому й вийшла така нервова кінцівка.

- Ви вже забиваєте у другому матчі поспіль у чемпіонаті України. «Прорвало»?

- Напевно (посміхається).

- Чи важко все ж таки далася перемога над «Арсеналом»?

- Я би не сказав, що вона важка, але трохи нервовою вийшла гра. Ми володіли перевагою, грали, старалися і в результаті перемогли.

- Відчувалася різниця у класі?


- На даний момент «Динамо» однозначно сильніше за «Арсенал». І я би не сказав, що в другому таймі «Арсенал» надто володів ініціативою.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер