Футбол заради єдності!

Футбол заради єдності!

Звичайно ж, загострення пристрастей на трибунах із часом передалося і футболістам. Але в даній ситуації ми говоримо безпосередньо про людей, для яких, власне, і грають у футбол. Незважаючи на всі розбіжності, вболівальники завжди знаходили, і будуть знаходити спільну мову між собою - мову футболу.

Останні трагічні події в Україні, які, на превеликий жаль, продовжують відбуватися на території нашої країни, торкнулися і футболу.  Ультрас, на відміну від політиків, продемонстрували зразок єдності та, залишивши в минулому всі непорозуміння і сварки, об’єднались разом під жовто-синім прапором, від Ужгорода до Луганська, від Чернігова до Севастополя, від Харкова до Дніпропетровська, від Донецька до Києва, і захищають свій народ, його свободу.

Футболісти, тренери і функціонери тих же «Динамо» і «Шахтаря» доволі часто висловлюють думку, що на полі вони - непримиренні суперники, а поза ним - добрі друзі. Минула зима об'єднала всіх українців, усіх уболівальників.

Ми впевнені, що теплі й дружні стосунки між ультрас, як «Динамо» та «Шахтаря», так і інших клубів України, збережуться на довгі роки і стануть символом взаємної поваги, єдності та духу нашого народу!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер