«Футбол у кожен двір»: заслужені нагороди переможцям та відкриття нового сезону

«Футбол у кожен двір»: заслужені нагороди переможцям та відкриття нового сезону

Цей проект спрямований на розвиток дворового футболу серед молоді, пропагує здоровий спосіб життя, самоорганізацію та розвиток лідерських якостей серед дітей та молоді. Він проходить за підтримки Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), Управління сім’ї, молоді та спорту м. Києва, Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації.

В урочистій церемонії взяли участь президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко та президент Молодіжної федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір» Олександр Онищенко. В якості ведучого виступив заслужений журналіст України Олександр Липенко, який зацікавлював присутніх різноманітними конкурсами, пов’язаними зі знанням історії ФК «Динамо» (Київ).

Сергій Михайленко, президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ):

- Від імені ФК «Динамо» (Київ) хочу побажати вам спортивної удачі, побільше голів у чужих воротах і, відповідно, поменше у своїх, і, звичайно, щоб було якомога менше травм. Хочу відразу наголосити на тому, що команда-переможець турніру «Футбол у кожен двір» обов’язково зіграє товариський матч із вашими однолітками з динамівської Академії. Я стримав свою обіцянку перед минулорічними переможцями, й можу навіть сказати, що на одного з хлопців звернули увагу селекціонери одного відомого українського клубу, запросивши його до своєї Академії. Тож у кожного з вас є шанс показати себе у професійному футболі – усе залежить лише від вас.

Після вступного слова учасники перейшли до церемонії нагородження.

Призові місця в категорії 14-15 років посіли наступні колективи: третє місце посіла команда «Локос», срібними призерами стали футболісти «Гелексі», а чемпіоном став «Ізумруд». Приз найкращого гравця отримав гравець «Локоса» Олександр Мусіч, а найкращим голкіпером визнали представника команди «Прогрес».

У категорії 16-17 років призову трійку утворили наступні команди: бронзові медалі отримали гравці «Нивок», друге місце залишилося за «Межигір’ям», а чемпіоном стала команда «Нова». Приз найкращому гравцю отримав представник команди «Нова» Олексій Білуха, а найкращим голкіпером став воротар команди «Нивки» Максим Харченко.

Також красиві трофеї отримали переможці кубкових перегонів у різних вікових групах. Так, у категорії 14-15 років перемогла команда «Гелексі», яка у фіналі здолала «Локос», а в категорії 16-17 років найсильнішими виявилися представники команди «Бродяги».

Відзначимо, що окрім медалей та красивих кубків, усі переможці та лауреати отримували подарунки від офіційного інтернет-магазину ФК «Динамо» Київ (www.shop-fcdk.com).

Після церемонії нагородження лауреатів сезону, що завершився, відбулося жеребкування розіграшу нового Кубку «Футбол у кожен двір».

У категорії 14-15 років пари розподілилися наступним чином: «Сокол» (Пуща) – «Лестер», «Ураган» – «Гелексі». «Сокол» (Нивки) пройшов далі без боротьби.

У категорії 16-17 років пари розподілилися наступним чином: «Старс – «Нивки», «Троя» – «Байєр», «Прогрес» – «Бродяги», «Ізумруд» – «Радужний», «Гелексі» – «Сизий Орел».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер