ФК «Президентський полк» - володар Суперкубка Героїв АТО!

ФК «Президентський полк» - володар Суперкубка Героїв АТО!

Початок травневих свят, які в Україні розтягнуться на 4 дні, почалося з двох цікавих поєдинків на стадіоні «Динамо» і розіграшу Суперкубка Героїв АТО.

У першому матчі зійшлися ветерани «Динамо» і збірна гравців АТО, яка провела два тайми в різних складах. Незважаючи на різницю у віці між нашими воїнами і ветеранами київського клубу, майстерність все ж перевершила старання.

Стартовий тайм запам'ятався двома важливими подіями - прекрасним голом Віталія Косовського, а також випадковою мікротравмою легенди «Динамо» Володимира Безсонова, який вимушено завершив матч завчасно.

Другий тайм вийшов більш результативним завдяки індивідуальним діям нападника динамівських ветеранів - Олега Венглинського. Спершу форвард, вдало спрацювавши в штрафній суперника, спровокував захисників на порушення правил і заробив 11-метровий, який впевнено реалізував Олексій Михайличенко.

А всього за пару секунд до фінального свистка все той же Венглинський встановив крапку в матчі. Скориставшись невдалим виходом з воріт воротаря суперника, Олег, перебуваючи в оточенні двох захисників, майстерно закрив м'яч корпусом і другим дотиком переправив того в сітку.

3:0 - впевнена перемога ветеранів «Динамо» в дружньому матчі, який в черговий раз засвідчив, що, навіть в найважчі часи, київський клуб і українська армія - разом.

Ветерани «Динамо» - Збірна АТО - 3:0 (1:0)

Голи: Косовський, Михайличенко (з пенальті), Венглинський

Ветерани «Динамо»: Романенко, Безсонов, Беженар, Дмитрулін, Яремчук, Михайличенко, Косовський, Венглинський, Євтушенко, Костюк, Анненков, Яшкін, Процюк, Фартушняк.

Тренери: Андрій Біба, Володимир Мунтян.

Збірна АТО (жовті, 1-й тайм): Ростальний, Геть, Струк, Колодяжний, Вельбой, Бердник, Хоровець, Жиденко, Пінчук, Заїжай, Клявлін, Савчук, Чак.

Збірна АТО (сині, 2-й тайм): Овчаренко, Шостак, Булаш, Мещеряк, Андрющенко, Стаднік, Гришин, Криль, Тищенко, Лялька, Прокопчук, Міцкевич.

Не менш довгоочікуваним продовженням ігрового дня став матч за Суперкубок Героїв АТО між SB-TEAM (ЦУ СБУ) і «Президентським полком» (ЗСУ), який організовує Федерація футболу учасників АТО.

Суперкубок розігрувався вперше в своїй історії, тому подвійною мотивацією для суперників був ще й той факт, що тріумфатор сьогоднішнього матчу автоматично входив в історію, як перший володар трофея.

Ігрова перевага була на боці номінальних гостей - «Президентський полк» володів територіальною перевагою і в першому таймі двічі розписалися у воротах суперника. Спершу - зі штрафного, уклавши м'яч в «дев'ятку», а потім реалізував 11-метровий за фол воротаря у власному штрафному.

У другому таймі «Президентський полк» грав більше на утримання рахунку, в той час як SB-TEAM усіма силами намагалися створити хоч щось біля воріт суперника. Але одного старання, як відомо, не завжди достатньо.

В ході затяжної позиційної атаки господарям все-таки вдалося відквитати один м'яч, але більшого, на жаль, SB-TEAM добитися не змогли. На останній хвилині матчу відбувся останній гол у матчі. Гості встановили остаточний рахунок поєдинку - 3:1 - перемога «Президентського полку», який вперше в історії став тріумфатором Суперкубка Героїв АТО! Вітаємо!

SB-TEAM - «Президентський полк» - 1:3 (0:2)

SB-TEAM: Щербатюк, Вінтоненко Ю., Вінтоненко В., Тимощук, Лазарєв, Лойтаренко, Холодовський, Гавриленко, Зятєв, Кучерук Р., Ляхович.

Запасні: Мазійчук, Білецький, Лазебник, Старинець, Ніколенко, Терещенко, Кодій, Пінчук, Широкопояс, Кучерук А., Таранов, Налісний.

«Президентський полк»: Кичкирі, Харсика, Борщ Д., Дроздовський, Погребняк, Невідомський, Сафронов, Гончарук, Борщ А., Слободяник.

Запасні: Клявлін, Вовк, Омельченко, Білошицький, Гнатюк.

Після закінчення поєдинку вболівальники, яких, до слова, зібралося майже 1500 - більше, ніж навіть на деяких поєдинках УПЛ, чекав приємний сюрприз - смачний обід, польова кухня і квас для всіх бажаючих.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер