ФК «Динамо» (Київ) та Банк «Надра» подарували дітям спортивне свято

ФК «Динамо» (Київ) та Банк «Надра» подарували дітям спортивне свято

Організаторами цього заходу стали футбольний клуб «Динамо» та банк «Надра». Локацією було обрано видатний стадіон «Динамо», площу перед колонадою якого, до речі, майже повністю реставрували напередодні свята.

Свято відбувалося у форматі марафону, проте не зовсім звичного, а своєрідного футбольного марафону. А почалося воно за традицією зі вступного слова президента ФК «Динамо» Ігоря Михайловича Суркіса: «Дорогі діти, дорогі батьки! Я вас вітаю на нашому стадіоні! Ми справді сьогодні дуже раді бачити ваші світлі обличчя. На цьому стадіоні було багато перемог, але ніколи не було стільки дітей.

Тому я дуже радий бачити вас. Наші двері завжди для вас відкриті! Приходьте та підтримуйте команду! Ми завжди будемо вам дуже раді, а чим можемо – будемо допомагати. Дякую вам за це свято, що швидше ви нам організували, ніж ми вам!»

І справді, діти також стали співавторами свята, адже перша частина заходу складалася з концерту дитячої творчості. Маленькі «зірочки» здивували присутніх мелодійним співом, захоплюючими танцювальними номерами, яскравими національними вбраннями. Навіть оголошували виступи під час концертної програми юні ведучі.

Далі розпочалася головна частина свята – футбольний марафон. Роль ведучого вже традиційно взяв на себе Олександр Липенко, а кілька сотень дітей віком від 10-ти до 16-ти років були розподілені на п'ятнадцять команд та розійшлися по умовних пунктах уздовж бігових доріжок. Там на них уже чекали їхні екзаменатори, які перевіряли вміння дітей володіти м’ячем під час різноманітних веселих естафетних вправ, а також знання футболу та історії київського «Динамо» у вікторинах, підготовлених фан-клубом. Цю роль своєрідних арбітрів узяли на себе тренери ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського, кожен із яких у своїй точці пропонував командам певний вид змагань.

Так, подорожуючи за колом уздовж бігових доріжок, від одного тренера до іншого, команди раділи перемогам, переживали невдачі, але головне – отримали задоволення від часу, проведеного у чудовій компанії на красені-стадіоні. Найбільше дітям сподобалося збирати величезний пазл посеред стадіону, із якого вийшло зображення квітки, яка є логотипом банку «Надра».

Цікавими були назви команд, які собі обрали самі конкурсанти. Усі вони отримали назви на честь футболістів нинішнього складу київського «Динамо». Так, у марафоні змагалися команда Олександра Шовковського та команда Максима Коваля, команда Євгена Селіна та команда Олега Гусєва, команда Александара Драговича та команда Мігеля Велозу тощо.

Врешті-решт, за підсумками сумарного підрахунку балів, які команди набрали на кожному з етапів марафону, перша трійка розподілилася наступним чином: перемогу здобула команда Сергія Сидорчука, отримавши у винагороду, окрім інших призів, екскурсію до музею ФК «Динамо», другою до фінішу прийшла команда Олександра Рибки, а третє призове місце дісталося команді Андрія Ярмоленка.

Утім, призовими стали абсолютно всі місця, й жоден із учасників марафону не залишився без подарунку від футбольного клубу «Динамо».

«День захисту дітей – це, в першу чергу, нагадування всім дорослим про необхідність проявляти турботу про підростаюче покоління. Сьогодні ми, як банк кожної сім'ї, що орієнтується на сімейні, вічні цінності у своїй соціальній стратегії, даруємо тепло та турботу тим дітям, які потребують цього найбільше, – резюмував Дмитро Зінков, голова правління банку «Надра». – Традиційно в організації такого масштабного свята нам допоміг наш партнер – ФК «Динамо» (Київ), влаштувавши для дітей справжнє свято спорту».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер