ФК «Динамо» (Київ) підтримує розвиток дворового футболу

ФК «Динамо» (Київ) підтримує розвиток дворового футболу

Зазначимо, що змагання вже традиційно проходить за підтримки Фан-клубу ФК «Динамо» Київ. А цього року до проведення турніру долучилась і ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Змагання проводяться з осені 2010 року, і в перших розіграшах чемпіонату взяло участь чотири команди з Оболонського району міста Києва. Зараз турнір проходить у вихідні дні впродовж трьох місяців у вигляді окремих чемпіонатів (осінь і весна) у чотирьох вікових групах. Цієї осені в турнірі з дворового футболу міста Києва взяли участь 56 команд із загальною кількістю учасників близько 1000 чоловік. Церемонія нагородження проходила на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

У планах цього проекту залучення більше 5000 учасників у місті Києві, а також просування його в регіони з подальшим виходом на всеукраїнський рівень.

Офіційна частина відкриття завершилася підписанням чотиристороннього договору між громадською організацією «Молодіжна Федерація дворового футболу за місцем проживання «Футбол у кожен двір», Фан-клубом ФК «Динамо» Київ, ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського та Федерацією футболу м. Києва.

Учасники заходу мали нагоду поспілкуватися з віцe-капітаном «Динамо» Олегом Гусєвим, якого під бурхливі оплески прийняли в члени Молодіжної Федерації дворового футболу «Футбол у кожен двір».

Валерій ШАБЕЛЬНИКОВ, ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського:

- Це чудово, що у нас приділяється увага розвитку дворового футболу, саме звідти починали свій шлях багато професійних футболістів.

Динамівська школа в нинішньому сезоні змінила правила перегляду і набору дітей, - цей процес відтепер триває весь навчальний рік! Ми зацікавлені в появі нових українських талантів, тож запрошуємо дітей віком від 5 років спробувати свої сили щосуботи на базі ДЮФШ «Динамо».

Олександр ОНИЩЕНКО, Президент «Молодіжної Федерації дворового футболу за місцем проживання" Футбол у кожен двір»:

- Хочу подякувати кожному з учасників за активність і участь у змаганнях - ви є двигуном популяризації та розвитку дитячо-юнацького футболу в місті Києві. Також висловлюю слова подяки всім людям, які допомагають в організації цих змагань: Футбольному клубу «Динамо» Київ, Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, екіпірувальному центру «Патрік», начальникам управлінь сім'ї, молоді та спорту м.Києва тих районів, в яких проходять змагання. Сьогодні на заході присутні представники Федерації футболу Києва, студентської федерації та представник ДЮФШ «Динамо». Завдяки ним у хлопців є можливість підвищувати свою майстерність та грати у футбол.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер