ФК «Динамо» (Київ) оголошує БК «Марафон» своїм Преміум-спонсором

ФК «Динамо» (Київ) оголошує БК «Марафон» своїм Преміум-спонсором

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс: «Гадаю, зайве відзначати, що в такого відомого та авторитетного на футбольному й не лише просторі бренду, яким є київське «Динамо», достатньо привабливих пропозицій про співпрацю та партнерство. У тому числі – й у сфері діяльності компанії «Марафон». Чому ж ми зупинили свій вибір саме на цій компанії? Все дуже просто: саме вона підійшла найбільш професійно до питання нашого стратегічного співробітництва. Тому й стала Преміум-спонсором ФК «Динамо» Київ. Наша співпраця триватиме протягом двох сезонів – 2013/2014 та 2014/2015 рр. із можливою пролонгацією на наступні сезони».

Graham Luke, президент БК «Марафон»: «Компанія Марафон дуже рада співпраці з ФК «Динамо» (Київ) в якості Преміум-спонсора на наступні два сезони. «Марафон» хоче, аби його бренд був більш відомим в Україні. І якраз київське «Динамо», яке перебуває протягом багатьох десятиліть в епіцентрі європейського та світового футболу, є для цього ідеальним партнером, за допомогою якого компанія може посилити свою позицію спортивного букмекера, «з яким грає весь світ». Я впевнений у плідності нашої співпраці для обох сторін».

«Марафон» – це компанія, яка динамічно розвивається, лідер у букмекерському бізнесі країн СНД. Заснована в 1997 році, компанія незабаром стала найбільшою в Росії. Зараз БК «Марафон» – це міжнародна компанія, що має філії в Англії, Росії, Україні, Камеруні, Білорусі, Казахстані.

«Марафон» пропонує своїм клієнтам сучасні технологічні продукти, що дозволяють успішно конкурувати на світовому гральному ринку та з упевненістю дивитися в майбутнє. Завдяки різноманітності типів ставок, великим ринкам, низькій маржі та швидкості виплат, «Марафон» залучає все більше число клієнтів.

БК «Марафон» швидко стає глобальним спортивним букмекером, куди приходять робити ставки клієнти з усього світу. Кількість гравців уже перевищила позначку в 1 мільйон чоловік.

Спонсорський пакет послуг передбачає, що логотип БК «Марафон» буде розміщено на футболках основної команди київського «Динамо» та представлено в рекламно-інформаційних матеріалах до заходів та матчів клубу.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер