ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс відновлять відділення Охматдиту

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс відновлять відділення Охматдиту

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс повністю відбудують та відновлять центр орфанних захворювань та генної терапії дітей київської лікарні Охматдит, який дуже сильно постраждав під час російського ракетного обстрілу. Усі витрати організації візьмуть на себе.

Нагадаємо, що Охматдит – це найбільша дитяча лікарня в Україні та одна з найбільших у Європі. Це багатопрофільний діагностично-лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу дитячому населенню України. Сюди приїжджають лікуватися діти з усіх куточків нашої країни.

Після підступних, цинічних обстрілів російських нелюдів вранці 8 липня тяжко постраждали українські міста, що призвело до численних пошкоджень та жертв серед мирного населення. Зокрема після вибуху однієї з ракет значних руйнувань зазнали й корпуси дитячої лікарні Охматдит.

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд не могли залишитися осторонь чергового злочину проти нашого народу з боку російських терористів, оскільки вже протягом тривалого часу системно допомагають цій лікарні та її маленьким пацієнтам.

Окрім відбудови відділення лікарні, Фонд братів Суркіс та ФК «Динамо» продовжують реалізацію гуманітарних проєктів та щоденну допомогу Охматдиту продуктами харчування, водою та усім необхідним. Автомобілі з допомогою безперервно курсують між клубом та лікарнею, доставляючи важливі вантажі.

Вже довгий час наш клуб та Фонд підтримують Охматдит. За останні місяці вони передали лікарні декілька великих вантажів з гуманітарною допомогою та продуктами для дітей.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер