Фінали ДЮФЛ: останні дні підготовки

Фінали ДЮФЛ: останні дні підготовки

До старту фінальних турнірів серед команд вищої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України залишаються лічені дні. Групові раунди змагань пройдуть у Нікополі, Саках та Фрунзе. В усіх чотирьох вікових групах будуть представлені вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Наставники двох команд, чиї фінали відбудуться першими, розповіли про підготовку, оцінили суперників та поділилися планами на вирішальний відрізок змагань.

Павло КИКОТЬ, тренер команди «Динамо» (U-14):


- Поки ще рано про щось говорити. У нас серйозні суперники – львівський інтернат, «Шахтар» та «Чорноморець». З усіма буде непросто, адже недарма вони посіли перші-другі місця у своїх зонах та потрапили до фіналу. Більше зможу вам розповісти після приїзду до Сак. Хлопці цього року вперше беруть участь у фіналі ДЮФЛ, робити які-небудь висновки можна буде лише після їхнього виступу.

U-14 (1997 р.н.) Саки, Фрунзе
1-й тур. 28 червня
А: Металург − Атлет, Карпати − Металіст
В: УФК − Динамо, Чорноморець − Шахтар
2-й тур. 29 червня
А: Атлет − Металіст, Металург − Карпати
В: Динамо − Шахтар, УФК − Чорноморець
3-й тур. 1 липня
А: Карпати − Атлет, Металіст − Металург
В: Чорноморець − Динамо, Шахтар − УФК
2 липня
Фінал, матч за 3-е місце.

* * *

Олексій ДРОЦЕНКО, тренер команди «Динамо» (U-16):

- Наш навчально-тренувальний збір перед фінальною стадією ДЮФЛ триває з 13-го по 24-е червня і проходить на Нивках. Нашу групу, до якої увійшли «Шахтар», «Чорноморець» та львівський УФК, вважаю сильнішою за паралельну («Дніпро», «Карпати», київський РВУФК, запорізький «Металург»). Говорити про «Шахтар» немає сенсу, «Чорноморець» минулого року поступився нам у фіналі, а у львів'ян завжди були хороші команди. Група в нас рівна, а хто готовий краще – покаже гра.

Що стосується кадрових питань, у нас травмовані два гравці основного складу – Малюк відновлюється після перелому ноги, а Полегенько вирізали апендицит. У зв'язку з тим, що шість наших гравців були задіяні в збірній та провели чотири матчі за п'ять днів на Кубку Баннікова, ми зіграли лише один спаринг з «Оболонню», перемігши 2:0. Тому наше першочергове завдання – привести до спільного знаменника стан усієї команди.

Ми ставимо перед собою завдання добитися максимального результату, але окрім цього хотілося, щоб хлопці зростали і проявили себе з найкращого боку, як індивідуально, так і командно. Важливо підготувати хлопців так, щоб вони могли влитися спочатку до молодіжноъ, а потім і до першої команди.

U-16 (1995 р.н.) Нікополь
1-й тур. 26 червня
А: РВУФК − Дніпро, Металург − Карпати
В: Чорноморець − Динамо, УФК − Шахтар
2-й тур. 27 червня
А: Дніпро − Карпати, РВУФК − Металург
В: Динамо − Шахтар, Чорноморець − УФК
3-й тур. 29 червня
А: Металург − Дніпро, Карпати − РВУФК
В: УФК − Динамо, Шахтар − Чорноморець
Півфінали. 30 червня
1В − 2А, 1А − 2В
2 липня
Фінал, матч за 3-е місце.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер