ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. 1-й тур. «Арсенал» - «Динамо» – 0:3

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. 1-й тур. «Арсенал» - «Динамо» – 0:3

Змагання розпочалися із столичного дербі: динамівці під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського свій перший матч провели проти київського «Арсеналу».

Команди цієї вікової групи грали два тайми по 40 хвилин. Поєдинок проходив за спекотної погоди, у затінку температура повітря досягала 28 градусів тепла, на сонці, звичайно, набагато більше. Через спеку арбітр у середині кожного з таймів робив перерву для того, щоб гравці могли попити води. За грою спостерігали і представники інших команд нашої групи, зокрема, «УФК-Карпати».

Для динамівців стартова гра складалася непогано. Наша команда розпочала поєдинок досить активно і вже на другій хвилини матчу вийшла вперед: Цитаішвілі зліва зробив чудову передачу до штрафного майданчика, прямо на голову набігаючому Духану, який вколотив його у сітку.

Тренери одразу закликали гравців заспокоїтися, і ті продовжили вести свою гру. Цитаішвілі заробив небезпечний штрафний удар поблизу воріт, Мащенко здорово виконав та влучив у ліву поперечку! Загалом, динамівці більше контролювали м’яч та вели гру на половині поля суперника. Щоправда на підході до воріт «Арсеналу» опоненти діяли організовано. Небезпечними були стандартні положення у виконанні Цитаішвілі, хороших ударів завдавали Ісаєнко, Духан та Мащенко.

Щойно розпочався другий тайм, стійка зіграла вже на користь нашої команди – вона прийняла на себе м’яч після низового удару у дальній кут гравця «Арсенала». У відповідь підопічні Євгена Дроценка провели динамічну контратаку: Цитаішвілі обіграв свого суперника та втік у відрив, віддав передачу ще далі на Ісаєнка, той зробив ще одну передачу на фланг. І звідти уже завдати акцентованого удару не вийшло. Хорошу можливість, щоб збільшити рахунок, мав Сухоручко, але йому трохи забракло влучності. Перевага нашої команди була очевидною, але втілити її у забиті м’ячі не вдавалося.

У другій половині тайму номінальні гості притиснули земляків до воріт та часто були першими на підбиранні. Одного разу «Арсенал» досить небезпечно огризнувся – воротарю Малишу завадили з першої спроби зафіксувати м’ч, та його вчасно підстрахував захисник.

На 77-й хвилині суперник не за правилами зіграв проти Ісаєнка, і арбітр без вагань призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Сорокін. Було помітно, що суперник відверто не встигав за нашими гравцями, у підсумку, фолити був змушений Міщенко, причому, теж у штрафному майданчику. Сорокін впевнено реалізував і другий пенальті, довівши рахунок до великого.

Свій наступний поєдинок «Динамо» U-16 проведе завтра, 19-го червня, на полі СК «Камелот» проти «УФК- Карпати». Початок о 16.00.

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. Група «Б». 1-й тур

18.06.2016. Ужгород. СК «Камелот». 100 глядачів

«Арсенал» - «Динамо»0:3 (0:1)

«Динамо»: 12. Малиш, 5. Мельник – кап., 3. Чуєв (14. Сирота, 70), 4. Малишкін, 13. Городенко (8. Рожко, 80), 7. Приходько (18. Сорокін, 55), 17. Білошевський, 22. Мащенко (20. Войтюк, 78), 6. Духан (15. Сухоручко, 55), 16. Цитаішвілі (2. Дмитрук, 78), 9. Ісаєнко.

Голи: Духан (2), Сорокін (77, з пен., 80, з пен.).

Попереджені: Кутафін (38), Прилюдько (40+1), Міщенко (80) – Білошевський (67).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер