Фінальний турнір ДЮФЛУ. «Динамо» (U-17) поступилося «УФК-Карпати» та побореться за третє місце

Фінальний турнір ДЮФЛУ. «Динамо» (U-17) поступилося «УФК-Карпати» та побореться за третє місце

Нагадаємо, в активі нашої команди три перемоги, 9 очок та заслужене перше місце у турнірній таблиці.

Обидві команди вийшли на матч гранично сконцентрованими, і вже на перших хвилинах кияни створили момент, який цілком міг призвести до взяття воріт, але Дероган після флангової подачі головою дивом не влучив у ворота. Львів’яни ж, у свою чергу, виконали кілька стандартів та прострільних передач до штрафного майданчика – наші гравці загрозу ліквідували. Поступово динамівці перехопили ініціативу, подовгу розігруючи мяч та атакуючи позиційно. Хоча нічого не передвіщало неприємностей, один з контрвипадів номінальних гостей призвів до взяття воріт Моргуна: динамівці залиши без нагляду Мельнійчука, який обвідним ударом послав м’яч повз нашого голкіпера.

Надалі вже «УФК-Карпати» більше володіли м’ячем, діючи дуже злагоджено та організовано. Нарешті, кияни заробили досить небезпечний штрафний удар трохи лівіше від центра. Волошин пробив сильно, але в руки воротарю. Суперник також не відсиджувався в обороні, періодично роблячи навіси з флангів та завдаючи ударів по воротах. Ближче до кінця першого тайму наша команда не раз впритул наближалася до воріт суперника. Зовсім трохи забракло влучності Шулянському, який не поцілив у дальній кут, а удар зі штрафного у виконанні Завгороднього «витягнув» воротар.

Другий тайм наша команда розпочала активніше, але підібратися до воріт львів’ян не вдавалося. Впоравшись зі стартовим натиском, вперед пішли і суперники. Втім, атаки киян були гострішими: спочатку під удар Волошина кинувся захисник, згодом м’яч після удару Дерогана в останній момент встиг вибити Калинчук.

А ось львів’янам пощастило більше: свою атаку вони завершили влучним ударом Сікана з гострого кута, який подвоїв перевагу своєї команди.

У відповідь Хондак намагався пробити головою після подачі від кутової позначки – на кілька сантиметрів вище поперечини. Біля протилежних воріт лише самовіддана гра захисників, які кинулися під м’яч, завадила рахунку збільшитися. У нашої команди не лагодилася гра в обороні, не вдавалося заволодіти центром поля.

А ось в атаці наші хлопці створили одразу кілька можливостей, щоб скоротити відставання у рахунку. Один лише Скидан міг зробити це двічі: спочатку на його удар зреагував воротар, а потім після ефектного проходу лівим краєм його простріл до штрафного майданчику заблокував захисник. Втім, динамівці все ж були винагороджені за старання, коли після чергової масованої атаки м’яч відскочив до Біловара, і Крістіан з близької відстані відправив його у сітку.

На жаль, раділи кияни недовго: вже через кілька хвилин Моргун був змушений капітулювати ще раз, коли наші гравці залишили без опіки Сікана, який оформив дубль.

Чудові можливості врятувати гру мали Скидан та Волошин, але після виходу один на один з воротарем першого м’яч по-зрадницьки прокотився у кількох сантиметрах повз дальню стійку, а другий із вигідної позиції відправив м’яч вище воріт.

У хвилини, що залишилися до фінального свистка, «УФК-Карпати» всією командою дисципліновано оборонялися, але все ж пропустили небезпечний випад наших хлопців, і Скидан, скориставшись помилкою Гороха на виході, відправив м’яч вже у порожні ворота. Але на більше динамівці не спромоглися.

Свій наступний поєдинок за третє місце «Динамо» проведе післязавтра, 1-го липня, на полі стадіону «Торпедо» проти «Карпат», які у паралельному матчі з «Шахтарем» поступилися 0:2 . Початок зустрічі о 16.00.

ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Півфінал

29.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург». 150 глядачів

«Динамо» - «УФК-Карпати» - 2:3 (0:1)

«Динамо»: 1. Моргун, 16. Білик, 4. Біловар, 19. Хондак, 14. Ярош, 21. Михайленко, 10. Завгородній, 9. Волошин, 7. Надольський (к) (6. Бодня, 32), 11. Шулянський (8. Єфіменко, 53), 22. Дероган (27. Скидан, 53).

«УФК-Карпати»: 12. Горох, 2. Мудрик (к), 14. Калинчук, 24. Губицький, 10. Данилюк, 8. Романік, 4. Козак (17. Мартиняк, 51), 13. Гудзінський (11. Сич, 64) , 7. Мельнійчук (15. Наконечний, 58), 9. Сікан, 80. Лісовик (23. Бідний, 61).

Голи: Біловар (63), Скидан (75) - Мельнійчук (17), Сікан (47, 65).

Попереджені: Козак (34), Романік (33), Данилюк (72), Сич (78).

*Фото - Сергій Татьков

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер