Фінальний турнір ДЮФЛУ. «Динамо» (U-17) перемогло «Карпати» та здобуло бронзові медалі!

Фінальний турнір ДЮФЛУ. «Динамо» (U-17) перемогло «Карпати» та здобуло бронзові медалі!

Поєдинок відбувся на запорізькому стадіоні «Торпедо», а суперником стали добре знайомі «Карпати», які у паралельному півфінальному поєдинку поступилися «Шахтарю» 0:2. Нагадаємо, у першому турі групового етапу підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка уже зустрічалися з цією командою та перемогли з рахунком 7:0.

Поєдинок за 3-є місце виявився схожим за сюжетом. Обмінявшись атаками в дебюті зустрічі, динамівці потроху заволоділи ініціативою та почали пресингувати суперника. «Карпати» намагалися огризатися, але подачі та простріли, хоча й були потенційно небезпечними, але не досягали мети. Нарешті, після прориву Артема Шулянського до штрафного майданчика захисник суперника був вимушений зупиняти його ціною фолу. Справедливий пенальті чітко реалізував штатний пенальтист нашої команди Вікентій Волошин, розвівши м’яча та воротаря по різних кутах.

Цей гол розчарував львів’ян, вони не одразу встигли зібратися, й у підсумку із проміжком у дві хвилини пропустили ще двічі. Спочатку Завгородній прорвався правим флангом та асистував Івану Дерогану, який невідпорним ударом поцілив у ближній кут воріт. А згодом Волошин оформив дубль прекрасним ударом із середньої дистанції.

Зі спробами карпатівців скоротити відставання у рахунку справлялися захист та воротар киян Валентин Моргун. А щоб зняти всі питання про переможця, наша команда забила ще двічі. Спочатку флангову атаку влучним ударом завершив Максим Завгородній, а за кілька хвилин Дероган, отримавши передачу у штрафному майданчику, майстерно переграв воротаря. Біля протилежних воріт результативно завершувати атаку своєї команди міг Кудь, але пробив над поперечиною. З тим команди й пішли на перерву.

У перерві тренерський штаб киян використав усі сім замін та дав можливість пограти всім хлопцям. На малюнок гри це майже не вплинуло, адже динамівці продовжили володіти ініціативою, вести свою гру та регулярно створювати загрозу воротам «Карпат». Невдовзі після початку тайму суперник знову порушив правила проти Шулянського у власному штрафному майданчику. Із призначенням пенальті ніхто не сперечався, до м’яча підійшов Ярослав Надольський та не залишив шансів воротарю.

Надалі підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка теж не відходили від чужих воріт. Підключився до атаки та наважився на удар Данило Дем’яненко, гострі простріли зліва робив Шулянський, також зліва цілив у дальній кут Руслан Скидан – неточно. Зате своїм шансом скористався Надольський: опинившись перед воротами, він скористався помилкою воротаря на виході та впевнено перекинув його. У «Карпат» була хороша нагода забити м’яч престижу зі штрафного метрів із 22-х, але Славецький поцілив трохи вище.

Ну, а остаточний рахунок встановив Скидан, надіславши м’яча в ціль приблизно з лінії штрафного майданчика. До фінального свистка львів’яни мали ще один стандарт, але Затхей влучив у стінку. Тож, здобувши більш ніж упевнену перемогу, «Динамо» U-17 у фінальному етапі ДЮФЛУ стало третім.

Відзначимо, що у фіналі зустрілися «УФК-Карпати» та «Шахтар». Матч відбувся одразу після поєдинку «Динамо» з «Карпатами».

ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Матч за 3-є місце

01.07.2018. Запоріжжя. Стадіон «Торпедо». 200 глядачів

«Динамо» – «Карпати» – 8:0 (5:0)

«Динамо»: 1.Моргун (12.Самойленко, 41), 16.Білик (17.Дем’яненко, 41), 4.Біловар (19.Хондак, 41), 15.Дмитров, 14.Ярош (5.Шелест, 41), 21.Михайленко, 10.Завгородній (8.Єфименко, 41), 9.Волошин (6.Бодня, 41), 7.Надольський (к), 11.Шулянський, 22.Дероган (27.Скидан, 41).

«Карпати»: 1.Брус, 9.Затхей, 20.Кіт (8.Кіш, 45), 11.Іванюк (16.Городинський, 72), 17.Дмуховський (13.Оберман, 47), 2.Славецький (к), 21.Гірний, 14.Береза (5.Труш, 33), 3.Григоращук (23.Яковлев, 52), 4.Попович, 19.Кудь (7.Шута, 49).

Голи: В.Волошин (17, з пен., 21), Дероган (19, 31), Завгородній (29), Надольський (47, з пен., 66), Скидан (70)

Попереджені: Самойленко (68)  Бодня (76) – Славецький (73).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер