Фінал турніру в Мінську (U-17). «Динамо» Київ – «Динамо» Москва 3:2

Фінал турніру в Мінську (U-17). «Динамо» Київ – «Динамо» Москва 3:2

У всіх чотирьох матчах підопічні Олексія Дроценка та Юрія Дмитруліна впевнено виграли, привізши до Києва золоті нагороди!

У турнірі брали участь вісім команд чотирьох країн - Білорусі, Україні, Латвії та Росії.

У першому матчі групового турніру динамівці, програючи по ходу зустрічі 0:2, завдяки голам Циганкова (два), Книша та Бесєдіна все ж змогли переломити хід зустрічі та перемогти БАТЕ з Борисова 4:2.

У другий ігровий день розгромно - з рахунком 7:1 - був повалений чемпіон Білорусі у своєму віці ФК «Мінськ». Забитими м'ячами відзначилися Душин (три), Циганков, Радовський, Бесєдін і Гусін.

У завершальній грі групового турніру «біло-сині» впевнено, з рахунком 3:1, перемогли ризький «Сконто». У нас забивали Яровий, Бесєдін та Оріховський.

Посівши в групі перше місце, «Динамо» вийшло до фіналу, де зустрілося з одноклубниками з Москви. Вирішальний матч став окрасою турніру. Вже на 12-й хвилині зустрічі московські динамівці вели 2:0. Але завдяки вчасно внесеним корективам тренерами Дроценком і Дмитруліним, кияни, продемонструвавши волю до перемоги, спортивну злість і характер до перерви скоротили розрив у рахунку (Циганков), а в другому таймі забили ще два м'ячі (знову Циганков і Белкун) - 3:2.

У нагороду підопічні Дроценка і Дмитруліна отримали головний приз турніру та пам'ятні нагороди з рук відомого білоруського футболіста і тренера Івана Савостікова (на фото).

Нападник команди Віктор Циганков з п'ятьма голами став кращим бомбардиром і був визнаний кращим нападником турніру.

Підсумкові місця 2-го міжнародного турніру пам'яті Ю.А.Курненіна виглядають наступним чином:

1. Динамо Київ

2. Динамо Москва

3. БАТЕ Борисов

4. Металіст Харків

5. Динамо Мінськ

6. ФК Мінськ

7. Сконто Рига

8. РЦОП-БГУ Мінськ

Про те як кувалася перемога в Мінську, клубному сайту розповів тренер «Динамо» (U-17) Олексій Дроценко:

- «Динамо» другий рік поспіль бере участь в цьому турнірі. Минулого року в Мінськ вирушили хлопці 1995 року народження, а цього – на рік молодші. Турнір добре організований, поля високої якості, нормальні умови проживання. Важливо, що команди підібралися міцні, одні з найсильніших у своїх країнах.

Поїздка в Мінськ входила в плани нашої підготовки до участі в першості України. Ігри показали як сильні, так і проблемні місця. У нас є час зробити висновки і врахувати недоліки. Головне, не припускатись елементарних помилок.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер