ФК «Харків» – «Динамо»: історія протистояння

ФК «Харків» – «Динамо»: історія протистояння

Футбольний клуб «Харків» тільки в 2005 році з'явився на футбольній карті України. Тому і матчів з київським «Динамо» в чемпіонаті України за цей час набралося лише шість.

Відзначимо, що всі попередні поєдинки між командами закінчувалися перемогами «Динамо», причому харків'яни так поки що і не відчули смак забитого у ворота «Динамо» м'яча. Найпопулярніший рахунок протистояння – 2:0. З таким результатом закінчувалися три поєдинки. Двічі фіксувався підсумковий рахунок 1:0 і одного разу динамівці здобули перемогу з рахунком 3:0.

З одинадцяти м'ячів, забитих у цих матчах у ворота «Харкова», тільки Клеберу вдалося двічі записати своє прізвище на табло. Решта футболістів (Діого Рінкон, Корреа, Ребров, Гавранчич, Белькевич, Шацьких, Бангура, Майкл, Гіоане) забили по одному м'ячу.

Протистояння «Динамо» і «Харкова» користується інтересом збоку вболівальників. Так, матч 23-го туру попередньої першості, який проходив у Полтаві, відвідав 50-тисячний глядач. У середньому ж поєдинки між командами відвідують 8750 уболівальників за поєдинок.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер