Favbet Ліга. «Динамо» – «Рух» – 3:0. Звіт про матч

Favbet Ліга. «Динамо» – «Рух» – 3:0. Звіт про матч

На підготовку до поєдинку у підопічних Мірчі Луческу було не так багато часу. Лише у другій половині п’ятниці «біло-сині» повернулися з Іспанії, де в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи зустрічалися з «Вільярреалом», і до зустрічі з «Рухом» залишалося трохи менше двох діб. Тренерський штаб «біло-синіх» вдався до ротації складу, змінивши у «старті» трьох футболістів: замість Сироти в центрі оборони вийшов Попов, у центрі поля Андрієвського змінив Шапаренко, а Супряга замінив Циганкова.

З перших хвилин динамівці почали тиснути на ворота суперника, заробивши кілька небезпечних штрафних ударів, і доволі швидко отримали чудову можливість відкрити рахунок. Миколенко, пробиваючи по воротах з-за меж штрафного майданчика, влучив у руку Карасюка, й арбітр після перегляду VAR лише підтвердив своє першочергове рішення – пенальті. До позначки за відсутності штатного пенальтіста Циганкова підійшов де Пена, пробив у кут, але Бандура вгадав напрямок та парирував удар.

VFL.RU - ваш фотохостинг

Незабитий пенальті не засмутив господарів, які продовжували шукати щастя попереду. Родрігес пробив повз ворота від правого кута штрафного майданчика, Бандура парирував непростий дальній удар Шапаренка, а Супряга з перспективної позиції запустив м’яча набагато вище воріт.

VFL.RU - ваш фотохостинг

Нульовий рахунок аж ніяк не міг влаштовувати «біло-синіх», і після перерви господарі пішли з новими силами вперед. І на 59-й хвилині зусилля наших футболістів були винагороджені – після прострілу Миколенка з лівого флангу захисник «Руху» не зміг вибити м’яча, і Караваєв набіг та з близької відстані пробив повз воротаря, забивши свій дебютний м’яч за «Динамо», – 1:0.

VFL.RU - ваш фотохостинг

Олександр на куражі продовжив феєрити біля воріт суперника. Незабаром він пробив із перспективної позиції повз ворота, а ще в одному епізоді прорвався до воріт, прострілив, і суперник ледь не зрізав м’яча у власні ворота.

VFL.RU - ваш фотохостинг

У подальшому динамівці продовжували контролювати гру, не дозволяючи практично нічого гравцям суперника, і наприкінці зустрічі забили ще двічі. Спочатку Миколенко прорвався по лівому флангу, наздогнав м’яча біля лицьової та прострілив – Сідклей прийняв передачу на лінії воротарського та другим дотиком пробив повз голкіпера.

VFL.RU - ваш фотохостинг

А на 90-й хвилині рахунок був доведений до розгромного. Попов підключився до атаки, прорвався до воріт та пробив із меж штрафного майданчика – воротар парирував, але першим на добиванні опинився Караваєв, який оформив дубль у матчі.

VFL.RU - ваш фотохостинг

У підсумку впевнена перемога «Динамо» – 3:0. Враховуючи, що «Шахтар» сенсаційно поступився «Львову» в Харкові (2:3), динамівці змогли збільшити свою перевагу в турнірній таблиці до сімох очок.

VFL.RU - ваш фотохостинг

Favbet Ліга. 19-й тур

«Динамо» – «Рух» – 3:0 (0:0)

«Динамо»: 1. Бущан, 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 16. Миколенко, 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський, 10. Шапаренко (23. Сідклей, 81), 14. де Пена (8. Шепелєв, 60), 89. Супряга (19. Гармаш, 74), 22. Родрігес (20. Караваєв, 46).

«Рух»: 33. Бандура, 25. Білий, 32. Стаменкович, 6. Зец, 17. Мисик, 91. Карасюк (18. Мартинюк, 46), 5. Федорчук, 10. Притула (77. Сич, 69), 23. Бойчук, 7. Климчук (19. Кондраков, 84), 45. Борячук (97. Кухаревич, 46).

Голи: Караваєв (59, 90), Сідклей (86).

Нереалізований пенальті: де Пена (10).

Попереджені: Сидорчук (27) – Карасюк (10), Борячук (19), Бойчук (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер