Favbet Ліга. 20-й тур. «Дніпро-1» – «Динамо» – 3:1. Звіт про матч

Favbet Ліга. 20-й тур. «Дніпро-1» – «Динамо» – 3:1. Звіт про матч

Поєдинок розпочався для киян невдало: одразу після стартового свистка “Динамо” пропустило дві швидкі атаки дніпрян, у яких спочатку м’яч після удару Хобленка та рикошету від Попова ледве розминувся зі стійкою, а згодом після подачі з кутового Чичиков пробив повз ворота.

А на 6-й хвилині “біло-сині” залишилися в меншості після застосування VAR, який працює на другому поспіль матчі за участю “Динамо”. Головний арбітр Катерина Монзуль після перегляду відеоповтору розцінила небезпечну гру Віталія Буяльського проти Вакулка як фол, який тягне на червону картку. 

Свій перший гострий момент “Динамо” створило на 16-й хвилині, коли Назарій Русин після передачі від Миколенка з лівого флангу розібрався з захисниками у штрафній “Дніпра-1” і пробив із розвороту, однак голкіпер суперників Юрчук парирував цей удар.  

Загалом перша половина зустрічі пройшла за рівної гри, команди майже порівну володіли м’ячем, розігрували позиційні атаки та не поспішали виходити з центру поля. Георгію Бущану довелося кілька разів вступити в гру, проте здебільшого атаки дніпрян завершувалися дальніми та неточними ударами.

“Динамо” мало виходити вперед у рахунку на 40-й хвилині, коли Караваєв, прийнявши передачу від Сидорчука, увірвався до штрафного “Дніпра-1” і прицільно пробив під поперечину, однак влучив у каркас воріт.

У компенсований час Монзуль знову звернулася до VAR - цього разу арбітр продемонструвала жовту картку Русину, який був збитий Кравченком у штрафній “Дніпра-1”, однак перегляд відеоповтору змусив суддю змінити рішення: попередження форварду було відмінено, а “Динамо” отримало право на виконання пенальті. До 11-метрової позначки підійшов Вербич і холоднокровно пробив, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах воріт. На перерву підопічні Олексія Михайличенка пішли за мінімальної переваги на свою користь.

Перед другим таймом тренери обох команд вирішили не проводити заміни, перший свіжий гравець вийшов на поле на 63-й хвилині - ним став нападник Владислав Супряга. Ця заміна і спрацювала трохи пізніше, коли орендований “Дніпром-1” динамівець, якого захисники киян залишили одного у штрафному, замкнув простріл Вакулка з лівого флангу.

Установивши знову рівний рахунок, команди зрівнялися й у складах: на 75-й хвилині Монзуль після чергового перегляду відеоповтору вилучила з поля Польового за грубу гру проти Караваєва.

“Динамо” мало не скористалося цим моментом, щоб знову вийти вперед: Вербич небезпечно пробивав головою з лінії воротарського майданчика після навісу від Кендзьори, однак цей удар парирував Юрчук. Згодом чудову нагоду забити мав і Циганков, який вийшов на заміну разом із Карлосом де Пеною, але після подачі саме від уругвайця Віктор пробив головою повз площину воріт.

А ось Супряга свої сьогоднішні шанси не марнував. На 82-й хвилині форвард зробив дубль, вигравши верхову боротьбу у штрафній киян після подачі кутового, а наприкінці основного часу вийшов один на один проти Бущана та пробив нашого голкіпера, оформивши хет-трик.

3:1 на користь “Дніпра-1” - сьогодні динамівці повертаються з Дніпра без очок.

Favbet Ліга. 20-й тур

28.02.2020. Дніпро, стадіон “Дніпро-Арена”

“Дніпро-1” - “Динамо” 3:1

“Дніпро-1”: 33. Юрчук - 8. Польовий, 15. Логінов, 3. Адамюк, 71. Лопирьонок - 4. Кравченко, 77. Чичиков (89. Супряга, 63), 20. Ді Франко, 25. Когут, 29. Назаренко (30. Гуйє, 87) - 9. Хобленко (11. Шаповал, 78). 

“Динамо”: 1. Бущан - 94. Кендзьора, 4. Попов, 30. Шабанов, 16. Миколенко - 8. Шепелєв (99. Дуелунд, 84), 5. Сидорчук, 20. Караваєв (15. Циганков, 77), 29. Буяльський, 7. Вербич - 70. Русин (14. де Пена, 77).

Голи: Супряга (72, 82, 90) - Вербич (45+5, пен.)

Попередження: Назаренко (34) - Шепелєв (59), Миколенко (86)

Вилучення: Польовий (75) - Буяльський (6)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер