Уболівальники обрали кращого

Уболівальники обрали кращого

 

Ісмаель Бангура

По закінченні футбольного сезону 2007/08 офіційний сайт ФК «Динамо» провів традиційне опитування серед уболівальників. Мета – визначити кращого гравця команди за період з липня минулого року по травень нинішнього. У голосуванні взяли участь 2104 відвідувачі сайту.

Так, кращим гравцем «Динамо» в сезоні 2007/08 року на думку вболівальників став нападник Ісмаель Бангура. За гвінейця свої глоси віддали голоси 37% респондентів. Влітку минулого року, коли екс-тренер динамівців Анатолій Дем’яненко представляв гвінейця гравцем команди. Ісмаель пообіцяв, що заб’є в дебютному сезоні 20 м’ячів. Сказано – зроблено! Попри травми, форвард взяв участь у 31 поєдинку, провівши 21 гол! У середньому динамівець забивав 0,68 м’ячів за гру!

Друге місце, із показником 16 %, посів незамінний «правий крайній» Олег Гусєв. Не можна сказати, що минулий сезон був для Гусєв надвдалим. Його півзахисник провів на звично високому рівні – у важку хвилину бра ініціативу на себе, старався бути корисним на кожній ділянці поля. Можливо, результат Гусєва був би вищим, якби футболіст н отримав травму за місяць до завершення сезону.

Найстабільніший гравець «Динамо» Тіберіу Гіоане з 13% зупинився на третьому місці. Румунський універсал готовий був допомогти команді чи не на будь-якій позиції, що тренери вміло застосовували. В активі в Тібі серія з п’яти м’ячів, кожен із яких був вирішальним і приносив «Динамо» перемогу.

За трійкою призерів решта динамівців розташувались наступним чином:

Карлос Корреа - 6%
Артем Кравець - 4%
Айїла Юссуф - 3%
Артем Мілевський - 3%
Олександр Шовковський - 3%
Сергій Ребров - 2%
Максим Шацьких - 2%
Тарас Михалик - 1%
Владислав Ващук - 1%
Бадр Ель Каддурі - 1%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер