Фан-куточки «Динамо» у столичних школах

Фан-куточки «Динамо» у столичних школах

З динамівських шарфів, футболок, плакатів, малюнків та інших футбольних «скарбів» діти у відведених керівництвом шкіл приміщеннях самостійно формують стенди. Колекції постійно доповнюються новою атрибутикою, яку учні самі приносять до новоспечених маленьких динамівських музеїв.

Однією з переваг для юних уболівальників спеціалізованої школи №234 Дніпровського району, які активно розвивають фан-куточок у своїй «альма-матер», стала можливість відвідати з екскурсією навчально-тренувальну базу «Динамо» в Кончі-Заспі.

Для працівників бази приймати гостей у той час, коли основна команда готується до весняної частини сезону за кордоном, уже звичне явище. А ось для дітей, які вперше отримують можливість побачити футбольне «закулісся», – справжнє свято.

Отримавши заряд позитивних емоцій та подарунки від клубу, школярі пообіцяли зробити свій фан-куточок найкращим у Києві, запросивши футболістів до своєї школи переконатися у цьому особисто.

Якщо ваш навчальний заклад прагне створити фан-куточок та долучитися до великої динамівської сім'ї, звертайтеся за допомогою до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за телефоном (044) 597-00-15 або (044) 597-00-16.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер