Фан-клуб підтримав студентський турнір із футзалу

Фан-клуб підтримав студентський турнір із футзалу

За підтримки Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) та Первинної профспілкової організації студентів Київського національного університету будівництва та архітектури в жовтні-листопаді 2012 року в Київському національному університеті будівництва та архітектури пройшов щорічний Кубок із футзалу між студентськими командами університету, присвячений міжнародному Дню Студента. Організатором турніру виступила кафедра фізичного виховання та спорту КНУБА.

Цього року в Кубку взяла участь рекордна кількість команд
36 із шести факультетів, команда студентського профкому, команда викладачів університету, а також збірна іноземних студентів. Після напруженої боротьби у фіналі зустрілися збірна Будівельного факультету та збірна факультету Автоматизації та інформаційних технологій, яка і перемогла 2:3. Найкращим бомбардиром Кубка став Тарас Ішутко, на рахунку якого 9 голів. Команда-переможець отримала Кубок університету та цінні нагороди.

По закінченню турніру студентство та колектив КНУБА привітали свого партнера, Футбольний клуб «Динамо» (Київ), із 85-річчям з дня заснування і побажали великих перемог на футбольних полях!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер